Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Sigortam net müşterilerine Shell’den hediye yakıt

Sigortam.net ve Shell & Turcas iş birliğiyle hayata geçen kampanya kapsamında, kasko ve trafik sigortalarını Sigortam.net’ten yaptıranla...

Sigortam.net ve Shell & Turcas iş birliğiyle hayata geçen kampanya kapsamında, kasko ve trafik sigortalarını Sigortam.net’ten yaptıranlar, anlaşmalı Shell ClubSmart üye istasyonlarından akaryakıt ve otogaz harcamaları için 150 TL ve 75 TL değerinde smart puan kazanıyor. 
 

Ayrıca 31 Ekim tarihine kadar, Shell mobil uygulaması üzerinden kendilerine verilen kod ile Sigortam.net’ten sigorta poliçesi yaptıran Shell ClubSmart üyeleri de trafik sigortalarında %3, kasko poliçelerinde %4 indirim elde ediyor.
 


‘Müşterinin Şampiyonu’ olma vizyonuyla müşteri ihtiyaçlarını odağa alan Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, Shell & Turcas iş birliğiyle müşterilerine cazip fırsatlar sunmayı sürdürüyor. 
 
Ağustos ayı sonuna kadar, Sigortam.net’ten kasko ya da trafik sigortası yaptıranlar, anlaşmalı Shell ClubSmart üye istasyonlarından akaryakıt ve otogaz harcamaları için kasko poliçelerinde 150 TL, trafik sigortası poliçelerinde 75 TL değerinde smart puan kazanıyor. 
 
Bunun yanı sıra iş birliği kapsamında, 31 Ekim tarihine kadar ShellF mobil uygulaması üzerinden kendilerine verilen kod ile Sigortam.net’ten kasko ya da trafik sigortası yaptıran Shell ClubSmart üyeleri de trafik sigortalarında %3, kasko poliçelerinde de %4 indirim şansını yakalıyor.

Hiç yorum yok