Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Peugeot 208 Ve Suv 2008’in Kabini Yeni Vites Tasarımıyla Çok Daha Şık

Kendi segmentinde 2021 yılında Avrupa pazar lideri olan PEUGEOT 208 ve hem ülkemizde hem de Avrupa’da 2021 yılında kendi segmentinde pazar l...

Kendi segmentinde 2021 yılında Avrupa pazar lideri olan PEUGEOT 208 ve hem ülkemizde hem de Avrupa’da 2021 yılında kendi segmentinde pazar lideri olan SUV 2008, daha fazla ergonomi ile kullanım kolaylığı sunan, şık, çekici yeni vites tasarımıyla donatılıyor. 
 

Yeni tasarım vites orta konsola mükemmel şekilde uyum sağlıyor ve zarif düğmelerin yer aldığı bir panelden oluşuyor. 
 


Fransız markanın popüler modelleri 208 ve SUV 2008, ergonomi, konfor ve lüksü bir arada sunan kabinleriyle fark yaratırken, yeni vites tasarımı ile de mükemmelliklerini tamamlıyorlar. 
 
Akıcı ve konforlu vites geçişleriyle sınıfında fark yaratan EAT8 tam otomatik şanzımanı kontrol eden yeni vites tasarımı, verimli ve modern tasarımıyla orta konsolda daha fazla alan kazanımına da katkı sağlıyor. 
 
208 ve SUV 2008 modelleri entegrasyon, teknoloji ve ergonominin kusursuz bir karışımını sunarken, aynı zamanda PEUGEOT 3D i-Cockpit®, ortamına mükemmel şekilde uyum sağlayan yeni vites tasarımı, bilek desteği için saten krom, piyano siyah ve karbon görünümlü yüzeylerin oluşturduğu kombinasyonla kalite algısını artırıyor ve sınıfındaki standartları yukarıya çekiyor. 
 
 Yeni vites tasarımında da, daha önce olduğu gibi geri vitesi seçmek için R, şanzımanı boşa almak için N ve 8 vites oranını otomatik seçmek için D harfleri kullanılıyor. 
 
Bunun yanında şanzımanı park konumuna almak için P, daha performanslı bir sürüş için manuel kullanım istenirse de M düğmesine basmak yeterli oluyor. 
 
M düğmesine basıldığında, direksiyonun arkasında bulunan kulakçıkları kullanarak vitesler manuel olarak değiştirilebiliyor. 
 
Hangi işlev seçilirse seçilsin, işlevin etkinleştirildiğini bildirmek için şık bir gösterge ışığı yanıyor. Seçilen işlev ayrıca gösterge panelinden de izlenebiliyor. 
 
 

Ek olarak yeni vites tasarımı ile donatılan tüm 208 ve SUV 2008 versiyonlarında, alandan tasarruf sağlayan ve günlük kullanım konforunu artıran elektrikli park freni bulunuyor.

Hiç yorum yok