Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dacıa Ar akıllı Ve Kullanışlı Artırılmış Gerçeklik Uygulaması

Dacia modelleri, önümüzdeki dönemde web sitesi ve tüm görsel uygulamalarda yeni logosu, amblemi ve yeni marka kimliği ile yerini alacak.    ...

Dacia modelleri, önümüzdeki dönemde web sitesi ve tüm görsel uygulamalarda yeni logosu, amblemi ve yeni marka kimliği ile yerini alacak. 
 

Ekim 2022'deki Paris Otomobil Fuarı’nda ilk kez sergilenecek olan yeni marka kimliğine sahip araçlar fuar sonrasında kullanıcılarla buluşacak. 


 
Yeni marka kimliği ile dikkatleri üzerine çekmekle kalmayan Dacia, aynı zamanda akıllı telefonlar ve tabletler için artırılmış gerçeklik uygulaması ile de yaratıcı ve çözüm odaklı bir yaklaşım sunuyor. 
 
Basit, eğlenceli, modern bir çözüm olan Dacia AR, 1:1 ölçeğe kadar olan araçları görme ve deneyimleme olanağı tanıyor. Uygulama sayesinde araç; bir garaj, park yeri ya da sokak gibi herhangi bir gerçek mekana yerleştirilebilirken, aracın içine girmek ve istenilen bir ayrıntıya odaklanmak mümkün olabiliyor. 
 
Yetkili satıcılarda geleneksel araç satış yöntemlerine ve süreçlerine ek olarak, artık araçları tanıtmanın tamamen yeni bir yolu bulunuyor. 
 
Dacia AR, potansiyel müşterilere showroomda sergilenmeyen bir modeli yakından tanıyabilme olanağı sunuyor. Dacia AR, tüm modelleri ve tüm renkleri içeriyor.  
 
Uygulama, akıllı telefon ya da tablet üzerinden ücretsiz olarak App Store ve Google Play’den indirilebiliyor. 
 
Dacia daha fazla erişilebilirlik için dijitalleşiyor. Proje, sürükleyici deneyim araçlarında uzman olan Fransız Teknoloji girişimi SCALE-1 PORTAL iş birliği ile hayata geçirildi.  
 
DACIA AR: DACIA MODELLERİNİN YENİ YÜZÜ VE DAHA FAZLASI 
 
Dacia AR, gelecekte bazı modellerde sunulacak olan yeni donanımlar da dahil olmak üzere Dacia ürün gamının yeni marka kimliğine daha yakından bakmak için kullanılabiliyor:  
 
Sandero Stepway  
Cam tavanlı ilk Dacia modeli Duster Yeni havalandırma ızgaraları Elektrikli katlanan yan aynalara sahip olacak ilk Dacia modeli Yağmur sensörü ve otomatik silecekler  
 
Yeni marka kimliğiyle birlikte, Media Nav ve Media Display ekranları kendi görsel güncellemeleriyle geliyor.  
 
Dacia ayrıca bazı donanım isimlerini de yeniliyor. Modele ve ülkeye bağlı olarak, ürün gamı Dacia DNA'sına sadık ve seçilen donanım ne olursa olsun her zaman en iyi fiyat/fayda oranını sağlayan 3 farklı donanım seviyesi bulunuyor. 
 
 Essential ile ulaşılabilir çözüm Expression ile orta donanım seviyesi Journey ile kapsamlı ve zengin donanım seviyesi Yeni marka kimliği, tamamen yenilenen ürün gamı ve yeni artırılmış gerçeklik uygulamasıyla, Dacia kendini sürekli olarak yeniden keşfetme ve çekiciliğini artırma becerisini gözler önüne seriyor.

Hiç yorum yok