Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Uniroyal yaz lastikleri testlerde en üst sırada

Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental markalarından Uniroyal’in RainSport 5 yaz lastiği; Avrupa otomobil kulübü ACE, Avu...

Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental markalarından Uniroyal’in RainSport 5 yaz lastiği; Avrupa otomobil kulübü ACE, Avusturya Otomobil, Motor ve Bisiklet Derneği ARBÖ ve Teknik Denetim Birliği GTÜ ile Fin dergisi Moottori’nin düzenlediği son yaz lastiği testlerinde en yüksek puanları aldı. 
 
Avrupa otomobil kulübü ACE ve Teknik Denetim Birliği GTÜ, Uniroyal RainSport 5'i "tavsiye edilir" olarak değerlendirdi ve özellikle ıslak zeminde yol tutuşu, yuvarlanma direnci ve gürültü performansını etkileyici bulduklarını belirtti. 


 
Avusturya Otomobil, Motor ve Bisiklet Derneği (ARBÖ) ise farklı ağırlık kriterleriyle yapılan testlerde RainSport 5'e yüksek puanlar verdi. Almanya'nın Papenburg kentindeki test pistinde Seat Ibiza V ve VW Polo VI ile toplam 8 adet 195/55 R 16 87 H lastiği test edildi.  
 
Etkileyici performansıyla göz doldurdu 
Uniroyal RainSport 5, 205/55 R16 91 V ebatında Fin dergisi “Moottori” tarafından gerçekleştirilen yaz lastiği testinin de galibi oldu. Testte, Finlandiyalı pilot Pasi Piironen'in VW Golf 8 ile test ettiği farklı lastik modelleri arasında Uniroyal'in yaz lastiği üçüncü sırayı aldı. 
 
Mükemmel ıslak yol tutuşu ve ıslak fren performansının yanı sıra iyi yuvarlanma direnci ile teste katılan 8 lastik modeli arasında etkileyici bir performans sergiledi. 
 
Uniroyal Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan Sorumlu İş Geliştirme Müdürü Carlos Sierra, "En iyi lastiklerle karşılaştırılarak elde ettiğimiz memnuniyet verici test sonuçları, olağanüstü ıslak performansı, uzun lastik ömrü ve direksiyon hassasiyeti için tasarlanan RainSport 5 vizyonumuzu destekliyor. 
 
En zor ıslak yol koşullarında hem eğlence hem de güvenlik sunan bu lastik, binek otomobiller ve SUV araçlar için sportif bir çözüm” dedi.  
 
Köpekbalıklarından ilham alınarak tasarlandı 
Yağmurlu havalarda ve ıslak yol koşullarında üstün performansı ve tasarımı ile öne çıkan Uniroyal Lastikleri, Continental Türkiye güvencesiyle geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yaptı.
 
Yağmur lastiklerinin yaratıcısı Uniroyal, köpekbalığı derisi teknolojisi (Shark Skin Teknoloji) sayesinde su akış türbülanslarını önemli ölçüde azaltarak hem güvenli hem de keyifli bir yolculuk vaat ediyor.

Hiç yorum yok