Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Stellantis Yetkili Servislerinde Bonus Kart’a Vade Farksız 7 Taksit İmkânı

Yetkili servis noktalarında sunduğu kaliteli hizmet ve avantajlı fiyat politikasıyla rakiplerinden ayrılan Stellantis Türkiye Parça ve Serv...

Yetkili servis noktalarında sunduğu kaliteli hizmet ve avantajlı fiyat politikasıyla rakiplerinden ayrılan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, Bonus kartlara 500 TL ve üzeri harcamaya vade farksız 7 taksit imkanını Nisan ayında da sürdürüyor. 
 

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’e bağlı kampanyaya katılan Peugeot, Citroën ve Opel Yetkili Servislerinde yapılan tüm servis işlemleri kampanya kapsamına dahil ediliyor. 


 
Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, araç servis ihtiyacı olan müşterilere yönelik devreye aldığı avantajlı ödeme koşullarını Nisan ayında da sürdürüyor. 
 
Kampanya kapsamında, Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’e bağlı kampanyaya katılan Peugeot, Citroën ve Opel Yetkili Servislerinde yapılan 500 TL üzeri tüm işlemler, Bonus kartlara* vade farksız 7 taksit imkanıyla gerçekleştirilebiliyor. 
 
Model ve araç yaşı fark etmeksizin kampanya kapsamındaki Peugeot, Citroën ve Opel markalı her araca sunulan avantajlı ödeme koşullarıyla, araç sahiplerinin bahar döneminde harcamalarını kontrol altında tutarken, gözleri arkada kalmadan güvenle yolculuğa çıkmaları hedefleniyor.

Hiç yorum yok