Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skywell Müşterileri, Özel ZES Kartıyla İndirimli Elektrikleniyor

Zes, Skywell Ortaklığıyla Özel Fırsatlar Türkiye’nin 81 ilinde hayata geçirdiği elektrikli araç şarj istasyonlarıyla elektrikli araç altya...

Zes, Skywell Ortaklığıyla Özel Fırsatlar Türkiye’nin 81 ilinde hayata geçirdiği elektrikli araç şarj istasyonlarıyla elektrikli araç altyapısını geliştiren ZES (Zorlu Energy Solutions), SKYWELL müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.
 

 Ulu Motor çatısı altında Türkiye pazarına giriş yapan SKYWELL’in özel showroomları, SKYHOUSE noktalarında DC hızlı şarj istasyonlarıyla yer alan ZES, buna ek olarak SKYWELL müşterilerine özel logolu kartı ile indirim de sunuyor. 
 


Ulubaşlar Grubu şirketlerinden Ulu Motor distribütörlüğü ile Türkiye pazarına çok hızlı bir giriş yapan ve Türk tüketicisi tarafından büyük ilgi ile karşılanan SKYWELL, müşterilerine yenilikler sunmayı sürdürüyor. 
 
Güçlü tasarımı, performanslı batarya teknolojisi, 520 km’ye çıkabilen menzili, yarı otonom sürüş, akıllı özellikleri ve en önemlisi 8 yıl 150 bin km batarya garantisi ile dikkatleri üzerine toplayan SKYWELL, ZES (Zorlu Energy Solutions) ile imza attığı ortaklık ile müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.  
 
SKYWELL logolu özel ZES kartları 
Kasım ayı itibarıyla markanın elektrikli SUV modeli ET5’i Türkiye pazarına sunan SKYWELL, müşterilerine özel kart seçeneği ve indirim imkânı sunuyor. 
 
Markanın SKYHOUSE ismini verdiği showroomlarında DC hızlı şarj istasyonları kurarak müşterilerin servisine açan ZES aynı zamanda özel SKYWELL logolu kartları da kullanıma sunuyor. 
 
SKYWELL logolu ZES kartları ile şarj noktalarından araçlarına enerji yüklemesi yapan müşteriler özel indirim imkânına da sahip oluyor.  
 
Bir showroomdan daha fazlası: SKYHOUSE 
SKYWELL markasına özel olarak devreye alınan, bir otomobil showroomundan çok daha fazlasını sunan SKYHOUSE noktalarında özel bir deneyim yaşanıyor. 
 
Bu noktada, SKYWELL müşterileri için oturma odası konforunda bir ortamda üst düzey bir deneyimi sunan marka, ZES şarj noktalarıyla da bu noktaları bir üst seviyeye taşıyor. 
 
SKYHOUSE’lara gelen müşteriler, özel deneyim alanlarında vakit geçirip, kahve çay içebilecekleri ve toplantı dahi yapabilecekleri bir ortama sahip olurken, ZES DC şarj noktaları sayesinde indirimli şarj imkânı elde ediyorlar.  
 
ZES Hakkında:
Türkiye’nin dört bir yanına yaydığı elektrikli şarj istasyonları ile sürücülere bir yandan kesintisiz sürüş keyfi, diğer yandan araçların hızlı şarj edilmesi olanağını sağlayan ZES, geliştirdiği teknolojilerle birlikte endüstrinin yenilikçi alanlarından bir tanesi olmaya devam eden elektrikli otomobillerin devinimini hızlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Türkiye’de edindiği bilgi ve tecrübe birikimi ile yurt dışında da benzer yatırımlar yapmak için çalışmalarına devam eden ZES, Avrupa Bölgesi’nde elektrikli araç şarj istasyonu kurulumlarına 2022 Mart ayı itibarı ile Karadağ’dan başladı.

Hiç yorum yok