Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Euromaster’dan Her Şey Dahil Lastik Oteli Hizmeti

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 50 ilinde yer alan 150’den fazla servis noktasıyla profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren...

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 50 ilinde yer alan 150’den fazla servis noktasıyla profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, kış ve yaz lastiklerini bir sonraki mevsime kadar koruyan lastik oteliyle müşterilerine en iyi depolama hizmetini garanti ediyor. 
 

1 Nisan 2022 itibarıyla kış lastiği uygulamasının sona ermesinin hemen ardından araç kullanıcılarına çağrı yapan Euromaster, 7 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda lastiklerin daha fazla yıpranacağını, aracın fren mesafesinin uzayacağını ve yakıt tüketiminin artacağını belirterek, kış lastiklerini bir sonraki döneme kadar teknik gereksinimlere uygun, ışıksız, kuru ve serin bir ortamda saklamaya davet ediyor. 


 
Her markadan filo ve bireysel kullanıcıların tercih ettiği Euromaster servis noktaları, her yıl ortalama 50 binden fazla müşterinin lastiklerini her şey dahil lastik oteli olan “Master Otel” bünyesinde saklıyor. 
 
Ülkemizde ticari araçlar için zorunlu olan, bununla birlikte Euromaster’ın tüm araç sahiplerinin güvenliği için de önerdiği kış lastiği uygulaması, 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla sona erdi. 
 
Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 50 farklı ilinde 150’den fazla servis noktası ile hem lastik hem araç bakım hizmeti sunan Euromaster, verdiği lastik oteli hizmetiyle araç kullanıcılarının kış lastiklerini de en uygun koşullarda saklıyor. 
 
Euromaster, 2021 yılının Ekim ayından itibaren yaklaşık 210.000 adet lastiği ideal saklama şartlarının sağlandığı her şey dahil lastik oteli olan “Master Otel” bünyesinde sakladı. 
 
Euromaster; teknik gereksinimlere uygun, ışıksız, kuru ve serin depolama alanlarıyla her markadan filo ve bireysel kullanıcıların lastiklerine hitap ederken, bakım işlemleri de uzman teknisyenlerle gerçekleşiyor. 
 
Euromaster’ın lastik oteli servisi olan Master Otel ile ilgili bilgiler veren Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean Marc Penalba, lastiklerin üretim tarihinden itibaren 10 yıl süreyle kullanılabileceğini belirterek bu süreyi geçen lastiklerin fonksiyonlarını zamanla yitireceğini vurguladı.
 
 Penalba, “Lastikler ağır koşullarda kullanıldıysa ve saklama koşullarına özen gösterilmediyse bu süre daha da kısa olacaktır.
 
Keza 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla artık araç kullanıcıları ve filo sahiplerinin, kış lastiklerini en uygun alanlarda muhafaza etmeleri gerekiyor. Biz de Euromaster olarak teknik gereksinimlere uygun lastik otellerimizle lastiklerin ömrünü uzatıyor ve uzman ekibimizle bakımlarını gerçekleştiriyoruz. 
 
Türkiye’de pek çok noktaya ulaşabilecek şekilde yaygın olarak lastik saklama hizmeti veriyoruz” diye konuştu. Euromaster’dan ilave lastik garantisi! Euromaster’ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler arasında ilave lastik garantisi de bulunuyor. 
 
Euromaster, çivi batması, çukura girme, kaldırıma çarpma ve yanakta balon gibi tamiri mümkün olmayan kullanıcı hatalarını 1 yıl süre ile karşılayan ilave lastik garantisi kapsamında yeni lastik bedelinin yüzde 80'ini karşılıyor. Tamiri mümkün lastik hasarları için ise tamir ücretini yine Euromaster karşılıyor. 
 
Euromaster Hakkında: 
Avrupa’daki yaygın dağıtım ağıyla araç bakım ve lastik uzmanı olarak bilinen Euromaster, her geçen yıl büyüyen markasıyla lastik ve araç bakımında Avrupa’da lider oyunculardan biri konumunda. 
 
Michelin Grubu çatısı altında tüm kurumsal müşterilere ve özel araç sahiplerine lastik ve araç bakım hizmeti sunan Euromaster, Türkiye’nin 50 ilindeki 153 servis noktasında müşteri odaklı hizmet veriyor.

Hiç yorum yok