Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Suzuki Akıllı Hibrit’i Test Etmeden Bilemezsin Sloganıyla Bayilerine Davet Ediyor

Geleneksel Hibritlerden Performansıyla Ayrışan Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi Tasarruf ve Performansı Beraber Sunuyor Geçtiğimiz yıl hib...

Geleneksel Hibritlerden Performansıyla Ayrışan Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi Tasarruf ve Performansı Beraber Sunuyor Geçtiğimiz yıl hibrit motorlarını piyasaya sunan Suzuki Türkiye’nin kendi satışları içindeki hibrit payı %90’ı aştı. 
 

Dizel motorların cazibesini yitirmesiyle tüketicilerin ilk tercihi hibritler oldu. 
 
Her daim teknolojisi ile öncü olan Suzuki Türkiye, Mart ayında tüm bayilerinde geçerli “Akıllı Hibrit’i Test Etmeden Bilemezsin” sloganı ile Test Sürüşü Günlerini başlattı. 


 
Suzuki, performanstan ödün vermeden tasarruf sağlayan Akıllı Hibrit Teknolojisini, yakıt ekonomisinin iyice önem kazandığı bir dönemde Türk tüketicisinin deneyimlemesi için her türlü kolaylığı sağlamaya kararlı. 
 
Dünya otomotiv pazarı hızla çevreci dönüşümü yakalamak için çalışmalar yaparken, Suzuki de bu alanda öncü markalardan biri olarak öne çıkıyor. 
 
Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarında satılan arazi aracı Jimny dışındaki tüm modellerini akıllı hibrit teknolojisiyle donatan marka, 2021 yılında ülkemizdeki toplam satışları içinde %90’ın üzerinde hibrit satış performansı yakaladı. 
 
Yakıt ekonomisinin en önemli gündem maddesi olduğu bugünlerde Suzuki, sahip olduğu Akıllı Hibrit Teknolojisini “Test Etmeden Bilemezsin” sloganı ile tüm Türkiye’deki yetkili satıcılarda kullanıcılara deneyimletmeyi hedefliyor. 
 
Geleneksel hibritlere göre daha hafif ve ilk yatırım maliyeti az olan Akıllı Hibrit Teknolojisi hem tasarruf sağlıyor hem de performanstan ödün vermiyor. 
 
2021 yılında B-Hachback sınıfının en çok satan hibrit modeli olan Suzuki Swift Hibrit’ten sınıfının lider Hibrit SUV’u Vitara’ya kadar tüm modellerini test sürüşüne çıkarıyor.  
 
Akıllı Hibrit Teknolojisi: Yokuştan Korkmayan Hibrit  
Markanın Türkiye’de temsilciliğini yapan Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin “Akıllı Hibrit Teknolojisi Avrupa’daki sıkı regülasyonlar sebebiyle ortaya çıktı. 
 
Geleneksel hibrit otomobillerin tasarruf özellikleri ön plandayken bu otomobillerde tasarruf ve performans beraber optimize edildi. 
 
Şehirde dik yokuşlarda, otobanda perfomanslı kullanımda zorlanan geleneksel hibritlerden en önemli farkı performansın ön planda tutulmuş olması. 
 
Akıllı hibrit teknolojisi sayesinde %20’ye varan bir yakıt tasarrufu sağlanırken, elektrik destekli turbo motor sayesinde performanstan ödün verilmiyor. Akıllı Hibrit ile geleneksel hibrit arasındaki farkı tüm müşterilerimizin deneyimlemesini önemsiyoruz. 
 
Zira her iki teknolojinin kendine has avantajları var. Dolayısı ile kullanıcıların ikisi arasındaki farkı ve kendi kullanımlarına en uygun olanı denemeden anlamaları mümkün değil. 
 
Yaptığımız pazar araştırmalarından çıkarttığımız mottomuz ise: Yokuştan korkmayan Hibrit! oldu” dedi ve tüm otomobil ile teknoloji severleri Suzuki bayilerine davet etti.  
 
Vitara Hibrit’te 150.000 TL için 15 ay vadeyle %0.99 faizli kredi 
 
Hibrit modelleriyle Türkiye’nin önde gelen markası olmayı sürdüren Suzuki, Mart ayını özel bir kampanyayla karşılıyor. Segmentinde performansı ile öne çıkan Vitara Hibrit için 150.000 TL için 15 ay vade ile %0.99 faizli kredi desteği sunuluyor.

Hiç yorum yok