Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Audi ile Tasarlamanın Bir Yolunu Bul

Audi Türkiye, ‘Bir Yolunu Bul’ video serisine, Gaziantep’te çekilen ‘Tasarlamanın Bir Yolunu Bul‘ isimli videosuyla devam ediyor.    Video s...

Audi Türkiye, ‘Bir Yolunu Bul’ video serisine, Gaziantep’te çekilen ‘Tasarlamanın Bir Yolunu Bul‘ isimli videosuyla devam ediyor. 
 

Video serisi, Türkiye’nin tarihi ve kültürüyle öne çıkan şehirlerini farklı yaşam tarzları ile buluşturuyor. 
 
Audi’nin, Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan şehirleriyle, birbirinden farklı hayat hikayelerini bir araya getirdiği video serisi ‘Bir Yolunu Bul‘ devam ediyor. 
 


Serinin ikinci filminde, artırılmış gerçeklik ve 3D modelleme sanatçısı Ege İşlekel, Türkiye’nin ve Gaziantep’in en önemli tarihi ve kültürel varlıklarından biri olan Zeugma Antik Kenti’nde yer alan ve buranın simgesi haline gelen ‘Çingene Kızı’nı konu ediyor. Sanatçıya yolculuğunda Audi A3 Sedan eşlik ediyor. 
 
Herşey küçük bir parçayla başlıyor… 
 ‘Tasarlamanın Bir Yolunu Bul’ filminde herşeyin küçük bir parçayla başladığını ve küçük parçaların biraraya gelerek harika eserlere dönüştüğünü söyleyen İşlekel “Hayatta her şey birbirini tamamlıyor. 
 
İnsanlar ve hayaller bir araya geldiğinde büyük değişiklikler oluyor. Devam eden bu akışta neyin eksik olduğunu keşfetmeyi seviyorum. Aslında bu benim işim“ diye konuşuyor.  
 
Çingene Kızı’nın bakışındaki gizem 
Bitmemiş bir hikayeyi tamamlamak için yola çıktığını belirten İşlekel, “İşimde kavramlara farklı bakış açıları yaratmayı seviyorum. Sonra onları serbest bıraktım. 
 
İnsanların duygularıyla birleşiyor ve hayal ettiğimden çok farklı bir anlam kazanıyor. Elbette her birimiz dünyaya farklı bir açıdan bakıyoruz. Bu bana bir çelişki gibi gelmiyor. 
 
Sadece gizemli. Çingene Kızı Mozaiği'nin bakışı gibi... Onu bu kadar şaşırtan şey neydi? Korkmuş muydu yoksa mutlu muydu? Bu sır asla ortaya çıkmayacak...Ama şimdi şunu anlıyorum; her gülümseme farklıdır, her hüzün sahibine özeldir.'' diyor. 
 
 Seri devam ediyor  
Audi’nin “Bir Yolunu Bul“ video serisinin ilki ‘Kendini Keşfetmenin Bir Yolunu Bul‘ ismiyle yayınlandı. Seri önümüzdeki günlerde, yine farklı atmosferlerde, piyanist Emir Ersoy, yazar Kemal Kaya, fotoğraf sanatçısı Mustafa Arıkan, iş insanı İrem Baltepe’nin sıra dışı hikayeleriyle devam edecek. 
 
Farklı yaşamanın bir yolunu arayan ve farklı hayat tarzları olan isimlerin hikayelerinin paylaşıldığı videoların her biri ilhamını Audi’nin felsefesinde de yer alan ‘mükemmellik’, ‘inovasyon’, ‘büyüleyici’, ‘tutkulu’, ‘modern’ ve ‘duygusal estetik’ten alıyor

Hiç yorum yok