Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Avıs Filo Sektördeki Liderliğini Sürdürüyor

Müşteri memnuniyeti alanında art arda ödüller alan Avis Filo, 35 bin araçlık filosuyla 2022’ye de operasyonel araç kiralama sektörünün lider...

Müşteri memnuniyeti alanında art arda ödüller alan Avis Filo, 35 bin araçlık filosuyla 2022’ye de operasyonel araç kiralama sektörünün lideri konumunda başladı.
 

Türkiye’nin ilk ve en büyük operasyonel araç kiralama markası olan Avis Filo, sektördeki liderliğini sürdürüyor. 
 
B2B Excellence Awards’da iki yıldır art arda “Yılın En İtibarlı İş Ortağı” seçilen ve B2B Memnuniyette Mükemmellik kategorisindeki başarısıyla bu sene “Büyük Ödül’e layık görülen Avis Filo, 35 bin araçlık filosuyla 2022’ye de sektörün lideri konumunda başladı. 


 
Otokoç Otomotiv çatısı altında 42 yıldır hizmet veren Avis Filo, müşteri deneyimi ve hizmet mükemmeliyetine yönelik adımlarıyla pazardaki liderliğini pekiştirirken, operasyonel araç kiralama sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. 
 
Avis Filo, bugün itibarıyla aktif büyüklüğü, araç parkı ve yeni araç yatırımı ile ülke ekonomisinin önemli aktörlerinden biri olarak faaliyetlerine devam ediyor. 
 
100 adetlik bir araç parkıyla başlayan Avis Filo, bugün halihazırda 35 bin araçlık filosuyla sektörünün en büyük operasyonel araç kiralama markası konumunda. 
 
Hizmet mükemmeliyetine yönelik kurum vizyonuyla hareket eden kurumsal yol arkadaşınız Avis Filo, Türkiye genelindeki profesyonel portföy yönetimi, hızlı ve yaygın ikame araç tedarik süreci, 7/24 tam destek gibi hizmetleriyle operasyonel araç kiralama sektöründe liderliğini korurken ticari araç kiralamada da üstün hizmet kalitesini ve başarısını müşterileriyle buluşturuyor. 
 
Sektörde ve müşteride oluşan talepleri karşılama noktasında her zaman yetkin olan Avis Filo geçtiğimiz yıl yaklaşık 800 ticari araç kiralama gerçekleştirdi. 
 
Operasyonlarında sağladığı mükemmellik anlayışı, araç parkına sunduğu düzenli bakım ve pek çok noktada geniş hizmet yelpazesiyle çözüm sağlayan Avis Filo müşteri memnuniyetinde öne çıkıyor. 
 
Geride bıraktığımız 2021 yılına yönelik B2B Excellence Awards kapsamında “B2B Memnuniyette Mükemmellik Kategorisi”nde öne çıkan Avis Filo, “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortaklarını” belirlemeye yönelik olarak 2 bin 927 işletmeyle görüşülerek 19 farklı kategoride gerçekleştirilen değerlendirmede aynı zamanda bu sene Büyük Ödül’ün de sahibi oldu. 
 
Avis Filo, 2020 yılında da B2B Excellence Awards kapsamında “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortağı” ödülünü kazanmıştı.
 
Avis Filo Hakkında 
Avis Filo, uzun yıllara dayanan sektör deneyimi, Türkiye genelinde profesyonel portföy yönetimi, hızlı ve yaygın ikame araç tedarik süreci, güçlü finansal yapısı, Türkiye’nin tüm bölgelerini kapsayan yaygın hizmet ağı, eğitimli kadrosu ve 7/24 tam destek gibi hizmetleriyle operasyonel araç kiralama sektörünün lider kuruluşudur. 
 
Müşterilerine 42 yıldır kesintisiz hizmet sağlayan Avis Filo, KOBİ’lerden kurumsal işletmelere kadar her ölçekte firmaya ve bireysel müşterilere, uzun dönem araç kiralamada Türkiye’de satılan her marka ve model binek araçlarla geniş kapsamlı operasyonel filo kiralama hizmetleri sunuyor.

Hiç yorum yok