Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

10 yaş ve üstü araçlara ilgi arttı

sahibinden.com verilerinden hazırlanan sahibindex Ocak Vasıta raporuna göre yayından kaldırılan ilanlarda, 10 yaş ve üstü araçların payında ...

sahibinden.com verilerinden hazırlanan sahibindex Ocak Vasıta raporuna göre yayından kaldırılan ilanlarda, 10 yaş ve üstü araçların payında artış gözlemlendi.
 

Ayın en çok ilan verilen kategorisi Otomobil oldu. Otomobili; Minivan & Panelvan, Arazi/ SUV & Pick-up, Ticari Araçlar ve Motosiklet takip etti. 


 
 Marka & Model sıralamasında ilk sırayı Renault – Clio aldı. Sıralama, Volkswagen Passat Renault – Megane, Opel - Astra ile devam etti. 
 
Toyota – Corolla ise 5. sıradan listeye girdi. En çok ilanı verilen Arazi/ SUV & Pick-up markası değişmedi ve yine Nissan oldu. 
 
sahibindex Vasıta raporuna göre Ocak ayında en çok beyaz, siyah, gri, gümüş gri ve kırmızı renkli, yakıt türü dizel olan ve 2016 model yılı olan araçların ilanı yayınlandı. 
 
En çok ilan verilen model yılları Ocak ayında da aynı kaldı ve sıralama 2017, 2015, 2012, 2013 şeklinde oldu. 
 
 Tüm ilanlar arasında araçların %33,4’ü 0 – 100bin kilometre aralığında yer aldı. İlanların %13,4’ü ise 100.001 – 150.000 TL aralığında satışa sunuldu. 
 
sahibinden.com’da Ocak ayında ilan bakanların en çok ilgisini çeken marka sıralamasında ise liderlik Renault’nun oldu; sıralama Volkswagen, BMW, Mercedes – Benz ve Fiyat şeklinde devam etti. Araçlar en çok gece 22:00-23:00 aralığında incelendi, ilanlara ortalama bakılma süresi ise 9 dakika 21 saniye.

Hiç yorum yok