Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Peugeot, Citroën ve Opel Yetkili Servisleri Eurorepar Akülerde Yüzde 20 İndirim Fırsatı

Yetkili servis noktalarında en iyi hizmeti avantajlı fiyatlarla sunan Groupe PSA Türkiye Parça ve Servisler, kış aylarında kötü sürprizlerle...

Yetkili servis noktalarında en iyi hizmeti avantajlı fiyatlarla sunan Groupe PSA Türkiye Parça ve Servisler, kış aylarında kötü sürprizlerle karşılaşılmaması için akü sağlığının önemine dikkat çekiyor. 
 



Bu kapsamda Stellantis çatısı altındaki Groupe PSA Türkiye markalarından Peugeot, Citroën ve Opel yetkili servislerinde tüm Eurorepar akülerde işçilik dahil yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 
 
Model ve araç yaşı fark etmeksizin Groupe PSA Türkiye markalarındaki araçlara sunulan bu kampanyayla, sürücülerin kışın güvenli ve konforlu yolculuklar yapmaları hedefleniyor. 
 
Groupe PSA Türkiye Parça ve Servisler, kışın kötü sürprizler yaşamak istemeyen sürücülere yönelik devreye aldığı akü kampanyası kapsamında, Groupe PSA garantisi altında bulundan tüm Eurorepar akülerde işçilik dahil yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. 
 
Eurorepar yedek parça ürün gamı tüm araç sahiplerine yüksek kalite ve performansı, rekabetçi fiyatlarla sağlayabiliyor. 
 
Avantajlı akü kampanyası Groupe PSA Türkiye bünyesindeki Peugeot, Citroën ve Opel marka araçlar için geçerli olurken, Groupe PSA Türkiye markalarının müşterileri, diledikleri zaman servisleri ziyaret ederek mevcut akülerini ücretsiz kontrol ettirebiliyor ve değişim ihtiyacı durumunda yüzde 20 indirimli akü kampanyası fırsatından faydalanabiliyorlar. 
 
Model ve araç yaşı fark etmeksizin kampanya kapsamındaki Peugeot, Citroën ve Opel markalı her araca sunulan bu fırsatla, sürücülerin gözleri arkada kalmadan kışı konforlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri hedefleniyor.

Hiç yorum yok