Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Zubizu üyelerine Shell istasyonlarında 5 kat Smart Puan ve 40 TL’ye varan hediye yakit

Plakasını yeni kaydeden ZUBİZU üyeleri Shell istasyonlarında 5 kat Smart Puan ve 200 TL’lik alışverişlerinde 40 TL’ye varan hediye yakıt ...

Plakasını yeni kaydeden ZUBİZU üyeleri Shell istasyonlarında 5 kat Smart Puan ve 200 TL’lik alışverişlerinde 40 TL’ye varan hediye yakıt kazanıyor. 

 

ZUBİZU ilk günden bu yana büyük ilgi gören Shell kampanyalarıyla üyelerine kazandırmaya devam ediyor. 
 
Plakasını yeni kaydeden ZUBİZU üyeleri Shell istasyonlarında yapacakları Shell V-Power alımlarında 5 kat Smart Puan kazanıyor ve 200 TL’lik alışverişlerinde 40 TL’ye varan hediye yakıt avantajından yararlanabiliyor. 


 
Hayatın her alanında sunduğu ayrıcalıklarla üyelerinin yaşamını zenginleştiren ZUBİZU, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 1000’den fazla istasyonu ile her gün bir milyondan fazla misafir ağırlayan Shell & Turcas iş birliği ile üyelerine çok özel avantajlar sunuyor. 
 
Bugüne kadar yüzbinlerce kişinin yararlandığı Shell kampanyalarında, plakasını yeni kaydeden ZUBİZU üyeleri, Shell V-Power alımlarında 5 kat Smart Puan kazanıyor ve yakıt alımlarında bu puanları da kullanabiliyor. Ayrıca tek seferde yapacakları 200 TL’lik yakıt alımlarında 20 TL’lik hediye yakıt kazanıyorlar. 
 
Anlaşmalı Shell istasyonlarında tanımlı Visa kredi kartları ile ödeme yapan ZUBİZU üyeleri de ayrıca tek seferde yapacakları 200 TL’lik yakıt alışverişlerinde 20 TL’lik yakıt hediyesi kazanıyor. 
 
ZUBİZU’ya Visa kredi kartı tanımlı ve yeni plaka kaydetmiş kullanıcılar iki kampanyayı birleştirerek, 40 TL’lik hediye yakıt kazanabilir.  
 

Tüm ZUBİZU Üyeleri ise Shell V-Power alımlarında 3 kat Smart Puan kazanmaya devam ediyor. 

 
4 milyondan fazla üyesine çok özel ayrıcalıklar sunmaya devam eden ZUBİZU’ya plakası halihazırda kayıtlı üyeleri de Shell V-Power alımlarında üç kat Smart Puan kazanmaya devam ediyor. Anlaşmalı İstasyonlarda ZUBİZU ile mobil ödeme yapacağını söyleyenler ayrıca araçlarından inmeden ödeme yapma konforuna da sahip oluyor. 
 
 Shell’in sunduğu tüm bu ayrıcalıklardan yararlanmak için ZUBİZU üyelerinin tek yapması gereken, plakalarını ve varsa Shell ClubSmart Kart numaralarını ZUBİZU uygulamasına tanımlamak. ZUBİZU üyesi olmak için ise, ZUBİZU’nun mobil uygulamasını akıllı telefonlara indirmek yeterli.

Hiç yorum yok