Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan Servis kampanyası

Belirtilen fiyat tavsiye edilen başlangıç fiyatları olup, Primera model araçlar için geçerlidir ve KDV dahildir.    01 Aralık – 31 Aralık...

Belirtilen fiyat tavsiye edilen başlangıç fiyatları olup, Primera model araçlar için geçerlidir ve KDV dahildir. 
 


01 Aralık – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında kampanyaya katılan Nissan Yetkili Servisleri’nde üç yaşının üstündeki araçlar için geçerlidir. 
 
Bakım paketlerinde Nissan Onaylı Yedek Parçaların (NOYPA) değişimi sağlanmaktadır. Bakım paketi hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, motor yağı ve değişim işçiliklerinden oluşmaktadır. 


 
Dizel bakım paketinde yakıt filtresi, benzinli bakım paketinde ise buji değişim ihtiyacı varsa ilave edilir. Araç model tipi ve motor seçeneğine göre bakım paketi fiyatları farklılık gösterebilir. 
 
Bakım sırasında yapılacak kontrollerde ilave maliyetler oluşabilir. Farklı kampanyalarla birleştirilemez ve stoklarla sınırlıdır. 
 
nissan mobil uygulamadan randevu alana % 10 indirim
 
1 Aralık - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında kampanyaya katılım gösteren Nissan Yetkili Servislerinde garantisi devam eden araçlar için geçerlidir. 
 
Kampanya kapsamında periyodik bakım tarihinden en az 1 gün önce Nissan Türkiye Mobil Uygulamasından veya Nissan Türkiye Web Sitesi Servis Randevusu sayfasıından online servis randevusu alan müşterilere, kampanya süresince periyodik bakım hizmetlerinde değişimi sağlanan orijinal yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve yakıt filtresi tavsiye edilen satış fiyatı üzerinden %10 indirim uygulanacaktır. 
 
Bakım sırasında yapılacak kontrollerde ilave maliyetler oluşabilir. İlave maliyetler için onayınız ayrıca alınacaktır. Kesin servis randevu tarih ve saati, ilgili Nissan Yetkili Servisi tarafından belirlenecektir. 
 
Kampanya yalnızca servis müşterileri içindir, banko satışlarda geçerli değildir. Farklı kampanyalarla birleştirilemez ve stoklarla sınırlıdır. Nissan Otomotiv A.Ş. kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok