Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Porsche Taycan 4 Cross Turismo Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nde

Porsche, Doğuş Otomotiv markalarının dönüşümlü olarak yer aldıkları, otomobil, teknoloji ve sanatı bir arada deneyimlemeye imkan tanıyan Doğ...

Porsche, Doğuş Otomotiv markalarının dönüşümlü olarak yer aldıkları, otomobil, teknoloji ve sanatı bir arada deneyimlemeye imkan tanıyan Doğuş Otomotiv Plus’ta Taycan 4 Cross Turismo modelini sergiliyor. 
 

Deneyim merkezinde sergilenen ilk Porsche modeli olan tamamen elektrikli Taycan 4 Cross Turismo’yu yakından incelemek ve tanımak isteyen ziyaretçiler, aynı zamanda Porsche’nin elektrikli bisikleti Porsche eBike’ı da yakından inceleme fırsatı yakalayacaklar. 
 


Doğuş Otomotiv’in markalarının yeni modellerinin yanı sıra gelecek, sürdürülebilirlik ve inovasyonla ilgili öngörülerini sunduğu Doğuş Otomotiv Plus Deneyim Merkezi’nin Kasım ayındaki konuğu Porsche oldu. 
 
Galataport’ta yer alan deneyim merkezine gelen Porsche tutkunları, Porsche Taycan ailesinin yeni modeli Taycan 4 Cross Turismo ve Porsche’nin elektrikli bisiklet modeli eBike’ı yakından inceleme fırsatı bulacak ve uzman ekip tarafından Porsche dünyası ve modelleri hakkında detaylı bilgi edinebilecekler. 
 
Cross Turismo  
Porsche’nin tamamen elektrikli modeli Taycan Cross Turismo, tasarımcıları tarafından "uçuş hattı" olarak ifade edilen sportif tavan hattıyla dikkat çekiyor. Cross Turismo'da ön ve arka tamponların köşelerinde ve eteklerin uçlarında özel kapaklar bulunuyor. 
 
Bu unsurlar çarpıcı bir dış görünüme kavuşturmanın yanı sıra taşlara karşı da koruma sağlıyor. Dört tekerlekten çekişli ve adaptif süspansiyon dört modelin tamamında da standart olarak sunuluyor. Bu teknoloji off-road koşullarında bile yüksek performans sağlıyor. 
 
Diğer Taycan modelleri gibi Cross Turismo da 800 volt mimarisine sahip. Arka koltukta yolcular için sunulan 47 milimetre daha fazla baş mesafesi ve 1.200 litreyi aşan bagaj kapasitesi Cross Turismo modelini gerçek anlamda çok yönlü bir otomobil haline getiriyor. 
 
Porsche eBike 
Porsche’nin Taycan’dan ilham alan elektrikli bisikleti eBike da deneyim merkezinde yerini aldı. Zamana meydana okuyan tasarımlarının yanı sıra güçlü ve sürdürülebilir çekiş teknolojileriyle bu e-bisikletler Taycan Cross Turismo ile mükemmel uyum sağlıyor. 
 
Gövdesi karbon fiberden yapılan bisiklet, shimano motora, fren sistemine ve süspansiyona sahip. Pedal Asistan sistemi ile 25 km hıza çıkabiliyor. 
 
Galataport’ta yer alan Doğuş Otomotiv Plus, Doğuş Otomotiv’in Türkiye’de distribütörlüğünü üstlendiği markalara ait ürünlerin tasarım dilini, markaların gelecek hedeflerini teknoloji, sanat ve sürdürülebilir bir bakış açısıyla harmanlayarak yepyeni bir müşteri deneyimi sunuyor. 
 
Bu deneyim merkezinde belirli periyotlarla Doğuş Otomotiv markalarının araç ve yeni teknolojileri sergileniyor. Porsche, 24 Kasım tarihine kadar deneyim merkezinde yer alacak.

Hiç yorum yok