Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Honda Civic Sedan Turbo LPG’li motoruyla yollara çıkıyor

Honda’nın en uzun ömürlü modeli olan ve dünya çapında 24 milyondan fazla satış adedi başarısına ulaşan ikonik modeli   HONDA Civic; tamamen ...

Honda’nın en uzun ömürlü modeli olan ve dünya çapında 24 milyondan fazla satış adedi başarısına ulaşan ikonik modeli
 

HONDA Civic; tamamen yenilenen 11’inci nesli ile 13 Kasım 2021 tarihinde 374 bin TL’den başlayan satış fiyatı ile Türkiye yollarına çıkıyor. 




İlk kez 1.5 litre VTEC Turbo LPG’li motor seçeneğiyle satışa sunulan 11’inci nesil Civic’in yılsonuna kadar 3 bin adet satış hedefi bulunuyor. 
 
Yeni Honda Civic Sedan’da geliştirilmiş Honda SENSING teknolojisi ve yan ayna altına monte edilen kamera ile yolun sağ tarafını multimedya ekranından takip etmeyi sağlayan Lanewatch özelliği öne çıkıyor. 
 
Honda’nın sedan segmentindeki başarılı temsilcisi olan Civic modelinin 11’inci nesli Türkiye yollarına çıkıyor. 
 
Yaklaşık 50 yıl boyunca dünyanın 170 ülkesinde 24 milyondan fazla satış adedine ulaşmayı başaran Honda’nın ürün gamındaki en uzun soluklu model olan Civic, Honda mühendisleri tarafından insana fayda odaklı yaklaşım kapsamında geliştirilmeye devam ediyor. 
 
İlk kez 1.5 litre VTEC Turbo LPG’li motor seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunulan yeni Civic Sedan; 13 Kasım 2021 tarihinde 374 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. 
 
Honda Civic Sedan Türkiye lansmanında konuşma yapan ve piyasadaki en güçlü sedan serisine sahip olduklarına dikkat çeken Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, sadece ürün gamı ile değil, Honda'nın Türkiye'deki güçlü varlığı ile de hedeflerine ilerlediklerini ve "Honda ile Gelecek" mottosuyla birçok yeniliği hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. 
 
Başkan Tsumura, “Honda'yı dünyanın en büyük motor üreticisi yapan, geniş ürün yelpazesi sunan bir mobilite şirketi olmasıdır. Kuruluşundan bu yana Honda, insanların günlük yaşamlarına ihtiyaç duydukları şeyi sağlayarak her zaman katkıda bulunuyor. 
 
Bu bağlamda Honda Türkiye, küresel gelişmeleri yakından takip ederken; Türk müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünler de sunmaya devam ediyor. 
 
Yakın zamanda City ve Accord tamamen Türkiye pazarı için geliştirilerek satışa sunuldu. Bugün ise Honda’nın elli yıllık mirasından aldığı tecrübe ve itibarı ile Civic Sedan’ı Türk müşterileriyle buluşturuyoruz. Yeni ve geliştirilmiş özellikleriyle yeni Civic Sedan yine müşterilerimizin gözdesi olacak. 
 
Özellikle yüksek verimlilik ve performans sunan, tüm dünyada sadece Türkiye için geliştirilen LPG seçeneği bulunan turbo motoru Civic Sedan'ı farklı bir konuma getiriyor. Yeni Civic Sedan ile her ihtiyaca uygun sedan ürün gamımızı yenileyerek geliştiriyoruz” dedi.  
 
Yılsonuna kadar 3 bin adet satış hedefi 
 


 
Honda’nın en uzun ömürlü modeli olan Civic Sedan’ın üretildiği günden bu yana dünya çapında 24 milyondan fazla satış adedi başarısına ulaştığını belirten Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, Türkiye’ye özel LPG versiyonunun da başarısına dikkat çekti. 
 
Bu alanda Kocaeli’nde LPG dönüşümü için yeni bir tesis kurduklarını belirten Kılıçer, “Civic Sedan’ın LPG’li versiyonu Türkiye’de önemli başarı grafiklerine sahip. Türk tüketicisinin tercihlerini göz önüne alarak LPG’li versiyonumuzu geliştirdik hem tasarruflu hem performanslı bir ürün sunduk. 
 
Yeni Civic Sedan’ın 2021 yıl sonuna kadar 3 bin adet, 2022 yılında da 13 bin adet satmasını hedefliyoruz. Bu satışların yüzde 75’ini Turbo LPG versiyonu oluşturacak” dedi. 
 
Kılıçer ayrıca segmentine liderlik eden ve müşterilerin yoğun ilgi gören 10’uncu jenerasyon Civic Sedan’dan da toplam 106 bin satış gerçekleştirdiklerini belirtti. 
 
 Bugüne kadarki en gelişmiş Civic  
Yeni Civic Sedan’ın 11’inci neslinde güç aktarma organları geliştirilirken; yakıt verimliliği ve hızlanma performansı gibi önceki neslin güçlü yönleri korundu. 
 
Yeni Civic, geliştirilen motor özellikleri ve iyileştirilen CVT şanzıman ile yüksek verimlilik seviyesini ve gelişmiş sürüş keyfi ile bir arada sunuyor. 
 
Yeni nesil Civic Sedan, yakıt verimliliği sağlarken 1.5 litre VTEC Turbo LPG motor seçeneğine sahip olması ile dikkat çekiyor. 
 
Honda’nın insan odaklı tasarım yaklaşımı ile geliştirilen 11’inci nesil Civic Sedan’da teknolojik özellikler de sürücüye fayda sağlamak için kullanılıyor. 
 

Bu yaklaşımın sonucu olarak bugüne kadarki en gelişmiş Civic ortaya çıkarken; standart olarak tüm donanım paketlerinde Apple CarPlay® ve Android Auto™ uyumlu olan bilgi-eğlence sistemi sunuluyor.
 
Ayrıca Executive+ versiyonunda akıllı telefonlar için kablosuz şarj özelliği yer alıyor. Yeni nesil Civic Sedan’da sürücü ve yolcu güvenliği için alınan tedbirler de dikkat çekiyor. 
 
11’inci nesil Civic Sedan sunulan Honda SENSING teknolojisi ile önceki nesilden iki kat daha geniş (50 derece yerine 100 derece) alanı tarayan ön kamera kullanılıyor. Honda’nın gelişmiş sürüş destek teknolojileri ise güvenli bir yolculuk deneyimi sunuluyor. 
 
Önceki nesil Civic Sedan modellerinde bulunan güvenlik donanımlarına ek olarak Executive+ paketinde sunulan ve sağ yan ayna altına monte edilen kamera ile çalışan Lanewatch özelliği sayesinde yolun sağ tarafı multimedya ekranında görüntülenebiliyor. 
 
 Yeni nesil Civic Sedan, Metalik Sis Mavi, Metalik Meteor Gri ve Metalik Kiraz Kırmızı gibi yeni renklerinin yanı sıra Platin Beyaz, Metalik Gümüş Gri ve Kristal Siyah olmak üzere toplam altı farklı gövde rengiyle 13 Kasım 2021 tarihinde yollara çıkacak Yeni Civic Sedan’ın satış fiyatları ise şöyle;  
 

 
 

Yeni 2021 Honda Civic Sedan VTEC Turbo ECO (LPG) versiyon fiyatları

 
Premium ECO – 374 bin TL 
Elegance ECO – 410 bin TL 
Executive ECO – 440 bin TL 
 

Yeni 2021 Honda Civic Sedan  VTEC Turbo (Benzin) Fiyati

 
 Elegance – 402 bin TL
 Executive – 435 bin TL

Hiç yorum yok