Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MG ZS EV En İyi Kullanılmış Elektrikli Kompakt SUV Seçildi

%100 Elektrikli MG ZS EV Alınabilecek En İyi Elektrikli Araçlar Arasında Yer Alıyor!    Ülkemizde Doğan Holding çatısı altındaki Doğan Tre...

%100 Elektrikli MG ZS EV Alınabilecek En İyi Elektrikli Araçlar Arasında Yer Alıyor! 
 

Ülkemizde Doğan Holding çatısı altındaki Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen efsanevi İngiliz otomobillerin üreticisi MG’nin elektrikli modeli MG ZS EV, pazardaki başarısını özel bir ödülle süsledi.


 
 Model, Avrupa’nın önde gelen otomobil dergisi İngiliz “What Car?” tarafından düzenlenen 2021 Elektrikli Otomobil Ödülleri'nde "En İyi Kullanılmış Elektrikli Kompakt SUV" seçildi. 
 
Avrupa’da ilk olarak 2019 yılında satışa sunulan B-SUV segmentindeki %100 elektrikli ZS EV, fiyat-performans konusunda rakipsiz olmasıyla göz doldurdu ve övgüleri alarak ödüle uzandı. 
 
Halihazırda kullanılan tüm elektrikli ve hibrit modellerin kendi kategorilerinde tek tek analiz edilmesiyle yürütülen ödül sürecinde, MG ZS EV “kendi segmentinde alınabilecek en iyi kullanılmış elektrikli otomobil” olarak nitelendi.
 
 Ödül aynı zamanda, “What Car?” dergisinin kullanılmış elektrikli araçlar alanında ilk kez ödül vermesi ve ödülün MG ZS EV’ye gitmesi açısından da önem taşıyor. 
 
İngiliz kökenli MG markasının %100 elektrikli modeli MG ZS EV, Avrupa’nın önde gelen otomobil dergisi İngiliz “What Car?” tarafından düzenlenen 2021 Elektrikli Otomobil Ödülleri'nde “En İyi Kullanılmış Elektrikli Kompakt SUV” seçildi. 
 
MG’nin Avrupa’da 2019 yılında satışa sunduğu %100 elektrikli B SUV modeli, özellikle “fiyat-performans konusunda rakipsiz” olması nedeniyle büyük övgü toplayarak başarıya ulaştı. 
 
Elektrikli ve hibrit modellerin kendi segmentlerinde analiz edilmesinin ardından ödüle uzanan MG ZS EV, kompakt SUV segmentinde satın alınabilecek en iyi kullanılmış elektrikli otomobil olarak nitelendi. 
 

Ödül süreci ise elektrikli araçlar hakkındaki en doğru tavsiyeyi tüketicilere verebilmek adına, pazarda bulunan her bir %100 elektrikli (BEV) ve şarj edilebilir hibrit (plug-in hybrid) otomobil modelinin detaylı incelenmesiyle gerçekleşti. 
 
Bu süre zarfında tüm adaylar farklı kategorilerde gruplandırıldı ve her kategoriden tek birinci çıkacak şekilde puanlama gerçekleşti. Süreç boyunca, uzman heyet tarafından kullanılmış elektrikli otomobiller de incelendi. 
 
Bu sayede, kullanıcıların bütçelerine uygun fiyat aralığında, almayı düşündükleri elektrikli otomobillerden hangisinin en iyi olduğunun anlaşılması sağlanmış oldu.  
 
Elektrikli araç pazarı artık ödülle değerlendiriliyor! 
Tüm dünyada en hızlı büyüyen araç segmentinin şarj edilebilir elektrikli otomobiller olması, “What Car?” dergisinin ödüllerine de yansıyarak “kullanılmış elektrikli otomobil” kategorisinin oluşmasını sağladı. 
 
Bu kategorideki ilk ödülün MG ZS EV’ye verilmesi ise İngiliz MG için ayrı bir önem taşıyor. MG ZS EV modeli yine bu yıl içerisinde, Belçika'daki Flaman Otomobil Birliği'nin (VAB) “2021 Yılının Aile Otomobili” seçimlerinde “Elektrikli” kategorisinin kazananı olmuştu. 
 
MG ZS EV’nin bu başarılarını değerlendiren MG Motor Europe CEO'su Matt Lei, “Yeni bir üretici ve yeni bir marka olarak Avrupa'da bir yolculuğa çıktık. Ürünlerimizin Avrupa'da şimdiden büyük bir coşkuyla karşılandığını görmek çok güzel” açıklamalarında bulundu.  
Akıllı seçim: MG 
MG’nin şık tasarımlarıyla dikkat çeken ve ileri teknolojiyle donatılan elektrikli modelleri yüksek kalite standartlarına sahip, sınıfının en güvenilir otomobilleri arasında yer alıyor. Modeller, aynı zamanda tüketiciye ulaşılabilir fiyatlarla sunuluyor. Tüm bu özellikler MG’nin “akıllı seçim” olma özelliğinin temelini oluşturuyor. 
 
Elektrikli otomobilleri ulaşılabilir kılma hedefiyle stratejiler geliştiren marka; “What Car?” dergisinden almış olduğu ödülle, başarılı stratejisini ikinci el pazarına da taşımış oluyor. 
 
MG’nin “akıllı” konsepti, sadece otomobil modellerini değil; aynı zamanda müşteri deneyimlerini de kapsıyor. Bu doğrultuda MG müşterisi, kendisini her zaman güvende hissettiren koşullarla çevrelenmiş bir deneyimle otomobiline sahip oluyor. 
 
Euro NCAP’ten 5 yıldıza sahip olan MG ZS EV; Türkiye’de MG ValueGuard geri alım garantisinin yanında, standart 7 yıl-150,000 km lik araç ve batarya garantisi, güçlü satış ve servis ağı ile benzersiz bir satın alma süreci sunuyor. 
 
 Türkiye’de Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından satışa sunulan MG ZS EV hakkında daha fazla bilgi www.mg-turkey.com adresinden temin edilebiliyor.

Hiç yorum yok