Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes-Benz eylül kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Eylül ayında sunduğu kampanyalar kapsamında, otomobil ve hafif ticari araçlarda avantajlı ödeme koş...

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Eylül ayında sunduğu kampanyalar kapsamında, otomobil ve hafif ticari araçlarda avantajlı ödeme koşulları ve uygun faizler sunuluyor. 
 

 Mercedes-Benz Otomobil kampanyaları 
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Eylül ayına özel yeni otomobil alımlarında avantajlı finansman seçenekleri sunuyor. 
 
Mercedes-Benz C-Serisi Sedan otomobillerde 355.000 TL krediye bu aya özel, 12 ay, % 0 faizli kredi fırsatları sunuluyor. Yeni Mercedes-Benz GLB ise Eylül ayında 355.000 TL, 12 ay, % 1,49 faizli kredi imkanı ile satışa sunuluyor. 
 
Mercedes-Benz E-Serisi Sedan otomobil sahibi olmak isteyen müşteriler için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Eylül ayına özel, 500.000 TL’ye, 12 ay, % 1,49 faiz oranı fırsatı sunuyor. Mercedes-Benz A-Serisi Sedan için ise bu aya özel 280.000 TL, 12 ay, % 1,49 faizli kredi imkanı sunuluyor. 
 
Mercedes-Benz CLA’da ise 305.000 TL için, 12 ay vadeli, %1,49 faizli kredi imkanı sunuluyor. Mercedes-Benz Certified: Sertifikalı Kullanılmış Otomobiller’de ise Eylül ayına özel 13 aydan 48 aya kadar % 1,65 faiz fırsatı sunuluyor.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç kampanyaları 
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla, Eylül ayı boyunca esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle şimdi bir Vito sahibi olunabiliyor. 


 
Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito’ya sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde, 150.000 TL kredi için, 12 ay vade ve % 0 faiz avantajından yararlanabiliyorlar. 
 
Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile Sprinter’e sahip olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettikleri takdirde 150.000 TL kredi için, 12 ay vade ve % 0 faiz avantajından faydalanabilirler. 
 
 Mercedes-Benz Certified araç alımlarında, avantajlı fiyatlara ek olarak, Mercedes-Benz Kasko’ya özel, 100.000 TL kredi için, 24 ay vade ve % 1,29 faizli kredi imkanı ile ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den kamyon modellerinde Eylül ayına özel fırsatlar 
 
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, 2020 model çekici/inşaat ve kargo kamyonlarında Eylül ayına özel, kasko ve servis paketli kampanya sunuyor. 
 
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Aksaray ve Wörth üretimi Mercedes-Benz 2020 model yılı çekici/inşaat ve kargo kamyonları için, Eylül ayında geçerli olacak servis paketli, kaskolu finansman kampanyası ile kurumsal müşteriler; 500.000 TL kredi tutarı, 60 ay vade ve % 1,41 faiz oranı ile bir Mercedes-Benz kamyon sahibi olabiliyorlar.

Hiç yorum yok