Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Euromaster Ücretsiz Check Up Hizmeti

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, mevsim geçişleriyle birlikte araçlarına bakım ve on...

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, mevsim geçişleriyle birlikte araçlarına bakım ve onarım yaptırmak isteyenlere avantajlı hizmetler sunuyor. 
 

Bu kapsamda Euromaster, orijinal ekipman onaylı periyodik araç bakım hizmetiyle araçların yola güvenle çıkmasını sağlıyor. 
 
Euromaster’ın periyodik 1 yıl yedek parça ve işçilik garantisiyle birlikte sunduğu bakım hizmetleri arasında; motor yağı değişimi, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişimi, ihtiyaç dahilinde yakıt filtresi ve triger kayışı değişimi yer alıyor. 
 


Euromaster hizmet noktalarında sunulan ücretsiz check up hizmeti ise araç arıza ve bakım gereksinimlerinin tespitine yardımcı oluyor. 
 
Binek otomobil, 4x4 ve kamyonet sınıfındaki her markaya verilen hizmet, aracın 11 önemli noktasının ücretsiz olarak kontrol edilmesini kapsıyor. 
 
Konuyu değerlendiren Euromaster Türkiye Genel Müdürü Jean-Marc Penalba; “Euromaster olarak sunduğumuz periyodik araç bakım hizmetimizle arıza risklerini minimuma indirgerken, araçların da daha verimli çalışmasına katkı sağlıyoruz. 
 
Özellikle araçların kullanım ömrü ile birlikte sürüş konforunun artması periyodik bakımlarla sağlanıyor. 
 
Ayrıca yakıt tüketiminin artmasının da önüne geçiliyor. Marka ve model farkı gözetmeksizin 1 yıl yedek parça ve işçilik garantisi sunmamızla da verdiğimiz bu hizmetin arkasındayız. 
 
Ücretsiz check up hizmetimiz sayesinde ise hem araçlarının güvenliği hakkında sürücülere bilgi veriyoruz hem de araçların bakım-değişim gereksinimine ihtiyacı olup olmadığı ortaya çıkıyor” dedi.

Hiç yorum yok