Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DS Automobiles’den Mayıs Ayına Özel Avantajlı Ödeme Seçenekleri

Premium SUV segmentinde kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile dikkatleri üzerine çeken DS Automobiles, avantajlı...

Premium SUV segmentinde kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile dikkatleri üzerine çeken DS Automobiles, avantajlı satın alma fırsatlarını Mayıs ayında da sürdürüyor. 
 


DS Automobiles’ın Mayıs ayı boyunca geçerli olacak özel teklifleri kapsamında, 300 HP güce sahip şarj edilebilir hibrit DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, 400 bin TL’ye kadar 12 ay vade ve 0 faizli kredi seçenekleriyle satışa çıkıyor. 


 
Tasarımı, lüks işçiliği ve teknolojisiyle premium SUV segmentinin standartlarını belirleyen DS 7 CROSSBACK modeli için ise 200 bin TL’ye kadar 12 ay yüzde 0,69 faizli kredi imkânı sunuluyor. 
 
Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, yaz aylarına girilirken DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma teklifleri ve faiz fırsatları getiriyor. 
 
DS Automobiles’ın Mayıs ayı teklifi kapsamında, 300 HP güce sahip şarj edilebilir hibrit modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, 400 bin TL’ye kadar 12 ay vade ve 0 faizli kredi seçenekleriyle satışa çıkıyor. 
 
Tasarımı, lüks işçiliği ve teknolojisiyle premium SUV segmentinin standartlarını belirleyen DS 7 CROSSBACK modeli için ise 200 bin TL’ye kadar 12 ay yüzde 0,69 faizli kredi imkânı sunuluyor.  
 
Kusursuz işçilik, üst seviye konfor ve yüksek teknoloji bir arada DS Automobiles’in, 300 HP güce sahip ve dört tekerlekten çekişli modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 gücü ve esnekliği bir araya getiriyor. DS Automobiles’in Formula E Şampiyonası’ndan edindiği tecrübenin sonucu olarak geliştirdiği şarj edilebilir hibrit teknolojisiyle desteklenen DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4, günlük kullanım ihtiyaçlarını karşılayacak menzile sahip tamamen elektrikli sürüş seçeneğiyle hem sessiz hem de çevreci bir karakter sunuyor. 
 
Kaslı, karizmatik ve tutkulu tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken DS 7 CROSSBACK ise ikisi de tam otomatik şanzımanlar eşliğinde sunulan BlueHDi 130 dizel ve PureTech 225 benzinli olmak üzere güçlü ve verimli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor. 
 
Düşük yakıt tüketimi, konforlu, sessiz yolculuk vaadi ve sürüş dinamiği gibi birçok avantajıyla da rakiplerinden ayrılan DS 7 CROSSBACK’in bir mücevher parçası gibi parlayan tasarımıyla DS ACTIVE LED VISION LED ön farları ise modelin dış tasarımına ihtişam katıyor.

Hiç yorum yok