Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Opel şubat kampanyası

Opel’in aralık ayında satışa sunduğu ve bu ay Türkiye tanıtımını gerçekleştireceği yeni Opel Crossland, ocak ayı B-SUV segmenti satışlarında...

Opel’in aralık ayında satışa sunduğu ve bu ay Türkiye tanıtımını gerçekleştireceği yeni Opel Crossland, ocak ayı B-SUV segmenti satışlarında birinci olarak yeni yıla başarılı bir başlangıç yaptı. 
 

Yeni Opel Crossland; AGR onaylı koltukları, çift renk tavan seçenekleri, vizör tasarımı gibi bünyesinde bulundurduğu farklı özellikleriyle sevenlerinden gördüğü yüksek talep ile segmentinin önemli oyuncularından biri haline geldi. 
 
Türkiye tanıtımına özel olarak yeni Opel Crossland modeline 216.900TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olunuyor. Şubat ayında yeni Opel Crossland modelinde lansmana özel 150.000TL kredi için 12 ay %0 faiz imkanına ek ayda 2.500TL’den başlayan taksit seçeneği sunuluyor. 
 


 Opel, 2020 yılında yakaladığı iddialı yükselişini, sunduğu avantajlı koşullar ile 2021 yılında da taçlandırmaya devam ediyor. 
 
Şubat ayına özel finansman olanakları, farklı meslek gruplarına tanıdığı ek avantajlar ve ayda 2.500TL’den başlayan taksitli ödeme seçenekleri ile iddialı satın alma koşulları açıklayan Alman üretici, ÖTV muafiyeti bulunan müşteriler için sunduğu geniş model ve donanım seçekleriyle iddiasını sürdürüyor. 
 
Şubat ayında Opel, C SUV segmentinin önemli oyuncularından Grandland X modelinde 150.000TL kredi için 12 ay %0 faiz imkanına ek ayda 3.300TL’den başlayan taksit seçeneği sunuyor. 
 
Yine şubat ayına özel stoklarla sınırlı Opel Grandland X Enjoy Black Edition donanımı ise 305.000TL’den başlayan fiyatlar ile showroomlarda yerini alıyor. 
 
Teknolojik yenilikleri ve ayrışan özellikleri bünyesinde barındırarak her profile hitap eden ve 2020 yılını segmentinde ikinci sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Corsa’ya ise şubat ayında, 75.000TL kredi için 12 ay %0 faiz imkanına ek ayda 2.500TL’den başlayan taksitlerle ve 172.900TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. 
 
Opel’in D segmentindeki amiral gemisi yeni Insignia ise 150.000TL kredi için 12 ay %0 faiz olanağı ile şubat ayında sevenleri ile buluşuyor. 
 
Şubat ayına özel yeni Opel Insignia’ya 448.500TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olunuyor. Ayrıca 2020 model yılı yeni Opel Insignia, 398.700TL’den başlayan fiyatlar ile müşterilere sunuluyor. 
 
Opel, şubat ayına özel olarak, Combo modellerinde 150.000TL’ye varan 12 ay %0 faiz imkanının yanısıra kobilere özel fırsatlar sunuyor. 
 
Şubat ayına özel olarak Combo’ya 177.200TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olunabiliyor. 
 
Opel Türkiye, şubat ayında sağlık çalışanlarına, avukatlara, polislere, askerlere, öğretmenlere ve bu meslek grubunda olan kişilerin birinci derece yakınlarına, Grandland X modelinde 10.600 TL’ye, Corsa’da 5.300 TL’ye, Insignia’da ise 15.300 TL’ye varan nakit avantajları sunuyor. 
 
Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan Opel Türkiye’nin şubat ayına özel avantajlı koşullarına, ÖTV muafiyeti bulunan tüketicilerin faydalanabilecekleri model seçeneklerine, farklı meslek gruplarına özel ek fiyat indirimlerine ve iddialı finansman koşullarına Opel Türkiye web sitesi’nden erişilebiliyor.

Hiç yorum yok