Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Borusan Otomotiv Premium’dan Bir İlk Kısa Dönem Kiralama Fırsatı

Borusan Otomotiv Premium, sınırlı bir süre için geçerli kampanyasında kullanılmış otomobillerde kısa dönem kiralama avantajları sunuyor.    ...

Borusan Otomotiv Premium, sınırlı bir süre için geçerli kampanyasında kullanılmış otomobillerde kısa dönem kiralama avantajları sunuyor. 
 

Minimum 1 aydan maksimum 12 aya kadar kiralama fırsatıyla Borusan Otomotiv Premium, ayrıcalıklı hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. 
 
Kısa dönem kiralama fırsatından yararlananlar, 30 gün önceden haber vermek koşuluyla otomobilini iade etme hakkı da elde ediyor. 


 
Borusan Otomotiv Premium ayrıcalığı ile kısa dönem otomobil kiralayanlar, farklı marka ve model seçenekleriyle, tercih ettikleri otomobili kullanmanın keyfini sürüyor. 
 
Daha detaylı bilgi için, 0850 252 44 44 numaralı telefon ve https://www.premiumkiralama.com/kisa_donem_kiralama_firsati adresi üzerinden Borusan Otomotiv Premium’a ulaşılabiliyor.
 

Borusan Otomotiv Premium  

Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Tic. A.Ş. bir Borusan Otomotiv Grubu iştiraki olarak 2012 yılından itibaren faaliyetlerini sürdürmektedir. 
 
Borusan Otomotiv’in distribütörlüğünü yaptığı BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover marka otomobillerin kiralama, finans, kasko hizmetlerini tüm yetkili satıcılarında sunmaktadır. 
 
BMW Motorrad marka motosikletler için de çeşitli kredi ve kasko sağlayıcı kuruluşlarla aracılık hizmeti vermektedir. 
 

Premium Kiralama 

Borusan Otomotiv Premium, bireylere ve kurumlara 12 aydan 47 aya kadar uzun dönem kiralama hizmeti vermektedir. 
 
BMW, MINI, Jaguar ve Land Rover marka otomobillere kullanıcıların istekleri doğrultusunda opsiyonlar ekleterek tüm Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’ndan kiralamaktadır. Kullanıcılar kiralanan otomobili satın alma önceliğine sahiptir.

Hiç yorum yok