Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Varan Yeniden Otobüs seferlerine Başlyor

Otobüs taşımacılığı şirketi Varan, 4 yılın ardından yeniden yollara çıkmaya hazırlanıyor.  2016 yılından bu yana sefer düzenlemeyen ...

Otobüs taşımacılığı şirketi Varan, 4 yılın ardından yeniden yollara çıkmaya hazırlanıyor. 


2016 yılından bu yana sefer düzenlemeyen şirketten yapılan açıklamada, 2020 sonunda 200 milyon TL’lik toplam yatırıma erişerek 100 otobüslük bir filo büyüklüğüne ulaşma, yıl sonuna kadar 1.5 milyon yolcuya hizmet verme ve 700 kişiye de iş imkânı sağlamanın hedeflendiği belirtildi. 



İlk etapta İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa merkezli seferlerle hizmet vermeye başlanacağı kaydedilirken, seferlerin ise 9 Temmuz’da başlayacağı açıklandı Varan turizm Şehirlerarası yolcu taşımacılığı markası Varan, yeniden yollara çıkıyor. 

9 Temmuz'da seferlerine başlayacağını duyuran şirket, ilk etapta 16 adet Man marka otobüs ile filosunu oluşturduğunu bildirdi. 

Yapılan açıklamaya göre, bugün itibariyle 250 kişiye iş imkanı sağlamış olan firmanın, yıl sonuna kadar toplam istihdamını 700 kişiye çıkaracağı bilgisi verildi. 

Varan’ın yeniden seferlere başlaması hakkında konuşan Varan Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Soğancı, "Şehirlerarası otobüs işletmeciliğinde uzun yıllardır varlık gösteriyoruz. 

Bu markanın sektörden uzakta olmaması gerektiğini ve kaldığı yerden yolcularına seyahat anıları yaşatmaya devam etmesini istedik.(...)

Erdoğan, "İlk etapta yaklaşık 80 milyon TL değerinde otobüs ve 20 milyon TL’lik alt yapı ile toplamda 100 milyon TL’lik bir yatırımla seferlerimize başlıyoruz. 

Hedefimiz, 2020 sonunda 200 milyon TL’lik toplam yatırıma erişip, 100 araçlık filo kurarak yıl sonuna kadar 1.5 milyon yolcuya hizmet verebilmek" ifadelerini kullandı. 

Yapılan açıklamaya göre, Varan ilk etapta İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa merkezli seferlerine başlayacak...HABERTURK

Hiç yorum yok