Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Turk Telekomlulara Aytemiz istasyonlarında 3 kat puan

Türk Telekom bireysel mobil, internet ve ev telefonu müşterileri tüm Aytemiz Akaryakıt istasyonlarından Aytemiz Kart ile yapacakları akarya...

Türk Telekom bireysel mobil, internet ve ev telefonu müşterileri tüm Aytemiz Akaryakıt istasyonlarından Aytemiz Kart ile yapacakları akaryakıt alımlarında anında 3 katı fazla puan kazanma fırsatından yararlanıyor. 


Kampanyadan faydalanabilmek için, Türk Telekom BiDünya Fırsat mobil uygulaması üzerinden veya ​Online İşlemler Bana Özel​ menüsünden Fırsat Kodu Al butonu tıklanarak ya da cep telefonundan AYTEMIZ boşluk TCKN kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir. 



Aytemiz kodu kullanabilmek için öncelikle Aytemiz istasyonlarından temin etmiş olduğu Aytemiz kartlarını 8869 no'lu kısa mesaj numarasına ONAY yazarak 16 haneli AYTEMİZ KART numarasını, AD ve SOYADINI aralarında birer boşluk bırakarak kısa mesaj olarak göndermeleri gerekiyor. 

Aktif edilmiş Aytemiz kart numarası ile Aytemiz mobil uygulamasına veya aytemiz.com.tr sitesine girerek hediye akaryakıt kodunu, mobil aplikasyon içerisinde, "Kartım" sekmesindeki "Katılım Kodu Gir" alanına tıklayarak veya aytemiz.com.tr sitesine kullanıcı girişi yaparak "Kampanya Kodu Giriniz" alanına hediye kodu girerek kod eşleştirmesi yapılacaktır. 

 Kodların eşleştirilmesinden sonra Aytemiz Puan Kart ile Aytemiz istasyonlarından yapılacak yakıt alımlarında 3 kat fazla puan kazanmaya başlayacaktır.

Hiç yorum yok