Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Türk Telekom Arabada sinema keyfi Etkinlikleri

Türk Telekom’un Haziran ayı boyunca büyük ilgi gören Prime ile Arabalı Sinema Gecesi etkinlikleri Temmuz ayında yeni filmlerle devam ediy...

Türk Telekom’un Haziran ayı boyunca büyük ilgi gören Prime ile Arabalı Sinema Gecesi etkinlikleri Temmuz ayında yeni filmlerle devam ediyor.


Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Prime, her yıl gerçekleştirdiği Prime Açık Hava Sineması’nı bu yıl sosyal mesafe kurallarını göz önünde bulundurarak arabalı sinema konseptiyle buluşturdu.




Haziran ayında film keyfine yeniden kavuşan Prime kullanıcılarının yoğun talebi üzerine Türk Telekom, arabalı sinema gecelerini uzatma kararı aldı.

9-18 Temmuz tarihleri arasında yapılacak yeni gösterimlerin adresi, yine Boğaz kıyısındaki Ortaköy Açık İSPARK olacak. Temmuz ayı etkinlikleri 09 Temmuz’da ‘Bir Şans Daha’ filmiyle başlayacak.

Katılım ücretsiz

Etkinliğe katılmak isteyen Türk Telekom Prime kullanıcıları, 0507 178 56 81 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabiliyor. Etkinlik alanındaki POS cihazına girmeleri gereken şifreyi ise PRIME ACIKHAVA yazıp 6262’ye göndererek veya Prime mobil uygulaması üzerinden alabiliyor. 

Saat 21.00’deki film gösterimlerine katılmak isteyen ama rezervasyonsuz gelen Prime’lılar ise boş yer olması halinde alacakları şifre ile Arabalı Sinema Gecesi’ne katılabiliyor.

Sinema gösterimleriyle ile ilgili detaylı bilgiye, Prime uygulaması ve www.turktelekomprime.com web sitesinden ulaşılabiliyor.

Filmler:
09 Temmuz – Bir Şans Daha
11 Temmuz – Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
16 Temmuz – Bayi Toplantısı
18 Temmuz – Ajanlar İş Başında

Adres:
Ortaköy Açık İSPARK
Muallim Naci Caddesi No:50
Beşiktaş / İstanbul

Hiç yorum yok