Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

opet ultramarket alışverişine yakıt puan hediye

OPET, çekirdek kahveden, taze pastane ürünlerine, kişisel bakımdan oyuncağa kadar pek çok ürün çeşidi sunan yeni nesil market konsepti ...

OPET, çekirdek kahveden, taze pastane ürünlerine, kişisel bakımdan oyuncağa kadar pek çok ürün çeşidi sunan yeni nesil market konsepti

opet Ultramarket’ten alışveriş yapan müşterilerine yakıt puan hediye ediyor. 



Temmuz ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında Ultramarket’lerden seçili ürünlerin alışverişini yapan OPET müşterileri, alışverişlerinin yüzde 5’i oranında yakıt puan kazanıyor.


Akaryakıt sektörünün müşteri memnuniyeti lideri OPET, Ultramarket’lerden alışveriş yapan müşterilerine özel bir kampanyaya imza atıyor. 

Kampanya kapsamında Temmuz ayı sonuna kadar OPET’in yeni nesil market konsepti Ultramarket’lerden OPET Kart veya OPET Kart’a kayıtlı cep telefonu ile yapılacak Ultramarket alışverişlerine yakıt puan hediye ediliyor. 

OPET müşterileri, In Bakery by Divan, Dardanel, Lipton, TTEC, Rossmann, Koçtaş, Toyzzshop ve Automix ürünlerindeki alışverişlerinde yapılan alışverişin yüzde 5’i oranında yakıt puan kazanacak.

Sadece Ultramarketlerde yapılan In Bakery by Divan, Dardanel, Lipton, TTEC, Rossmann, Koçtaş, Toyzzshop ve Automix kategorilerindeki alışverişlerin dahil olduğu kampanyadan faydalanabilmek için ödeme sırasında OPET Kart’ın kullanılması veya OPET Kart’a kayıtlı cep telefonu numarasının market görevlisine bildirilmesi gerekiyor. Kazanılan yakıt puanlar ise yıl sonuna kadar geçerli olacak.

Hiç yorum yok