Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan Türkiye Mobil Uygulaması Yayında

Akıllı Mobilite vizyonunun öncüsü olan NISSAN, teknolojik birikimlerini vermiş olduğu tüm hizmetleri ile müşterilerine aktarıyor.  ...

Akıllı Mobilite vizyonunun öncüsü olan NISSAN, teknolojik birikimlerini vermiş olduğu tüm hizmetleri ile müşterilerine aktarıyor. 


Dijitalleşme odağıyla çalışmalarını sürdüren NISSAN,“NISSAN Türkiye Mobil Uygulaması” ile müşterilerine sağladığı hizmetinin kalitesini artırıyor.





Müşterilerine her zaman yenilikçi ve teknolojik çözümleri sunan NISSAN Türkiye, NISSAN araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu pek çok bilgiye dijitalleşmenin verdiği avantajlarla sunuyor. 

Müşteri odaklı yaklaşımıyla her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan ve operasyonel süreçlerini bu yaklaşımla sürekli yenileyen NISSAN, devreye aldığı mobil uygulama ile ihtiyaç duyulan her bilgiye kolayca erişim imkanı sunuyor. 

Müşterilerine en hızlı, en kolay ve en kaliteli hizmeti sunmak için dijitalleşmeyi temel alan NISSAN, tüm hizmetlerini teknolojik gelişmelere göre entegre ederek müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. 

Nissan, “NISSAN Türkiye Mobil Uygulaması” ile müşterilerin beklentilerine cevap verecek süreçlerini bu platforma taşımayı hedefliyor.

NISSAN Türkiye Mobil Uygulaması ile müşteriler, Servis Randevusu Alma, Servis Geçmişini Görüntüleme, Bayi Konumu Bulma ve Görüntüleme, Nissan Yol Yardım Hizmeti ile doğrudan iletişime geçme menüleri ile işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriyor.


Park Yerim özelliği ile aracının konumunu işaretleyebilen NISSAN kullanıcıları, ayrıca “Araca Ait Belgeleri Yükleme” seçeneğiyle sigorta yenilme süresi gibi önemli bilgilerini de saklayabiliyor.


Arıza Işığı Kılavuzu, yetkili servis ağı, kullanım kılavuzları, en yakın benzin istasyonu bilgileri ve çağrı merkezine her zaman ve her yerden kolayca erişime olanak sağlayan uygulama; Haberler, Teklifler, Kampanyalar menüleri ile de müşterilere merak ettikleri konularla ilgili doğrudan ve güncel bilgi sahibi olabilme imkanı sunuyor.

NISSAN Türkiye Mobil Uygulaması, Android işletim sistemine sahip cihazlarda Google Play Store ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarda da App Store üzerinden “NISSANTürkiye” yazarak ücretsiz olarak indirilebiliyor. 

Uygulama ve kurulum hakkında detaylı bilgi için www.nissan.com.tr üzerindeki Mobil Uygulama sayfası ziyaret edilebilir veya NISSAN Türkiye Mobil Uygulama Kullanıcılarına Özel Müşteri Hizmetleri Numaramız (0216 912 26 27) ile iletişime geçilebilir.

Hiç yorum yok