Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Otobüs Seferleri Başlıyor ancak 1 şartla

Koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurulan otobüs seferleri tamamen başlayacagı tarih belli oldu Kamil Koç, Metro,Pamukkale,Ulusoy,...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurulan otobüs seferleri tamamen başlayacagı tarih belli oldu

Kamil Koç, Metro,Pamukkale,Ulusoy, özkaymak Firmaları 4 hazirandan itibaren topçam turizm 1 hazirandan normal seferlere başlanacağını duyurdu.

bilet satış işlemleri yolcuların Covid-19 ile ilgili durumlarını tetkik etmek amacıyla Sağlık Bakanlığı bilişim sistemleri veri tabanı üzerinden Hayat Eve Sığar (HES) koduyla gerçekleştirilecek. 



Giriş çıkış yasağı olan iller için ise "seyahat izin belgesi" alınması da gerekiyor.Tabi otobüsler yüzde %50 doluluk kuralıyla taşıma gerçekleştireceğinden otobüs fiyatları zamlanmıştı 

Ulaştırma Bakanlığı, yolcu otobüsü bileti tavan fiyatlarını Resmi Gazete’de yayımlamıştı

bu fiyatlar,karayoluyla yurtiçi yolcu taşımacılığı yapan firmaların üstlenmek zorunda kaldıkları ilave maliyetler dikkate alınarak, karayoluyla yurtiçi yolcu taşımacılığı alanında 31 Temmuz 2020’ye kadar uygulanacak. 

una göre, 100 kilometre mesafede alınacak taban yolcu otobüsü bilet ücreti 100 TL olurken 2001 kilometre ve üzeri mesafelerde alınacak tavan ücret 500 TL olarak belirlenmiş,ayrıca Çanakkale Boğazı geçişli hatlara geçiş ücreti de eklenecek .

Hiç yorum yok