Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Citroen şimdi al eylül 2020 de öde

citroen Nisan ayına özel kampanyalardan yararlanmak için satış randevusu alabilir ya da bulunduğunuz yerden satış danışmanlarımızla canlı b...

citroen Nisan ayına özel kampanyalardan yararlanmak için satış randevusu alabilir ya da bulunduğunuz yerden satış danışmanlarımızla canlı bağlantı kurabilirsiniz. 


Nisan ayına özel kampanyalar, 2020 model yılı Citroën modellerinde 30.04.2020 tarihine kadar tüm Citroën Yetkili Satıcılarında geçerlidir. 



Stoklarla sınırlı bu kampanya için hemen citroen sitesindeki formu doldurun. C3 1.2 Puretech Shine S Edition, C5 Aircross SUV 1.6 Puretech Feel Adventure, C3 Aircross SUV 1.2 Puretech Feel Business modellerinde finansman kampanyası bulunmamaktadır. 

30/04/2020 tarihine kadar citroen yetkili satıcılarında, Kredi Koruma Sigortası alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0,79 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 50.000 TL 40 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. 

Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

daha fazla detay citroen web sitesi ve citroen yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok