Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lexus LC 500 havada asılı olarak sergileniyor

Lüksün tanımını değiştiren premium otomobil üreticisi Lexus’un 2019 yılında Türkiye’ye sadece 2 adet getirilen “LC 500 süper coupe” modeli,...

Lüksün tanımını değiştiren premium otomobil üreticisi Lexus’un 2019 yılında Türkiye’ye sadece 2 adet getirilen “LC 500 süper coupe” modeli, bugüne kadar denenmemiş bir sergileme iledikkat çekiyor. 




Sıra dışılığın zirvesi LC 500, “Zirvede Uçan Otomobil” mesajı verilerek Türkiye’nin zirvesi Ankara Atakule’de havada asılı olarak sergileniyor.  

Uçan Otomobil LC 500 
Lacivert LC’nin satılmasının ardından, Türkiye’de tek kalan kırmızı Lexus LC 500, havada uçan otomobil şeklindeki sergileme ile büyük bir ilgi görüyor. 

3 ay öncesinden çalışmalara başlanılan bu sıradışı sergileme projesi için uzun ve detaylı mühendislik çalışmaları yapıldı.Projenin tasarım ve kurulum aşamasında, 8 ayrı tedarikçi, 5 ayrı ajans işbirliği ile yaklaşık 70 kişilik bir ekip çalıştı ve sadece bu proje için yurtdışından getirilen özel bir konstrüksiyon kullanıldı. 

Ayrıca otomobilin görünümünü öne çıkarabilmek için lastiklerin basma alanı dışında herhangi bir bağlantı yapılmadan gravitasyonel etkiyle havada kalması sağlandı. 

Lexus markası ile aynı yaşta olanAtakule’de sergilenen LC 500 süper coupe modelinin konumlandırılması, markayı, ileri teknoloji çalışmalarına paralel olarak.sadece sözde değil, gerçekten zirveye taşıyor. 

Lexus’un LC 500h süper coupe modeli, 359 HP güç üreten markanın en yeni 3.5litrelik V6 hibrit motoruna sahip. LC 500h 0-100 km/s hızlanması ise 4.9 saniye ile dikkat çekiyor. 

Lexus daralan pazarın parlayan yıldızı Türkiye pazarına girdikten kısa bir süre sonra Lüksün Yeni Tanımı haline dönüşen Lexus, 2019 yılında da Avrupa ve Türkiye’de yükselişini sürdürüyor. 


2019 yılında daralan Türkiye pazarında, markanın bilinirliğinin artması ve sunduğu sıra dışı müşteri deneyeni ile geçtiğimiz yılın satışlarını geride bırakmayı başaran Lexus, modelleriyle Aralık ayında da yoğun bir talep görüyor.

Hiç yorum yok