Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Petlas ve starmax' tan 4 ai 3 öde kampanyası

Petlas ve Starmaxx Kış Lastiklerinde 4 Alan 3 Öder Kampanyası Türkiye lastik sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli lider marka...

Petlas ve Starmaxx Kış Lastiklerinde 4 Alan 3 Öder Kampanyası



Türkiye lastik sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli lider markası PETLAS, yeni kampanyasıyla kış lastiklerinde 4 lastik al 3 öde avantajı sunuyor. 

Yüzde 100 yerli sermaye, yerli Ar-Ge, yerli teknoloji ve yerli iş gücü ile geliştirilen ve PETLAS fabrikasında üretilen Petlas ve Starmaxx marka kış lastiklerinde geçerli kampanya kapsamında, 

PETLAS yetkili satıcılarından satın alınacak binek otomobil, 4x4-SUV ve hafif ticari araç lastikleri için her 4 lastik alımında yüzde 25 indirim sağlanıyor.


 PETLAS’ın 4 alan 3 öder kampanyası, 31 Aralık 2019 tarihine dek sürecek. Kampanya hakkında bilgi veren AKO Grup Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, “Müşterilerimizin Türkiye genelindeki PETLAS tabelalı bayilerimizden 31 Aralık’a kadar alacağı her dört lastikten birini bedava veriyoruz” dedi. 

Bu kampanyanın, tüketicilerin aile ekonomisi için olduğu kadar, yol güvenliği açısından da önem taşıdığını belirten Erkal Özürün, “Ülkemizde özellikle kış lastiği kullanımının zorunlu olduğu illerde, müşterilerimizi kış lastiklerini en ekonomik fiyatlarla sahip olabilmeleri ve bu sayede kış koşullarında yollarda güvenle seyretmeleri için çalışıyoruz; 

petlas 4 alan 3 öder kampanyamızla cazip fiyat avantajı sunuyoruz” şeklinde konuştu. 


4 Kasım’da başlayan ve 31 Aralık 2019’a kadar geçerli 4 alan 3 öder kampanyasında, Petlas ve Starmaxx marka binek, SUV/4x4 ve hafif ticari (17,5” jant hariç) kış lastiklerinden 4 adet alıma 3 adet fiyatı uygulanacak. Kampanya, Türkiye genelindeki Petlas ve Starmaxx tabelalı yetkili satıcı mağazalarından kampanyaya katılanlarda geçerli olacak.  

Sürüş Güvenliği Lastikten Başlar 

Petlas Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, kış mevsiminde yol güvenliği için dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında da bilgi verdi; 

“Sürüş güvenliği, aracın yere temasını sağlayan lastiklerimizden başlar. Kış döneminde kış lastiği kullanmak çok büyük önem taşıyor. Hava sıcaklığı 7 derecenin altına düşünce havanın kar yağışlı olup olmamasına bakmadan mutlaka lastiklerin kışlık lastiklerle değiştirilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

 Birçok ilimizde şimdiden kendini hissettirmeye başlayan soğuk ve yağışlı havanın kaza risklerini artırdığını ve sürüş güvenliğini daha da önemli kıldığını ifade eden AKO Grup Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, konuyla ilgili şunları söyledi:

 “Başta sürücülerin ve yayaların can güvenliği için, +7 derecenin altındaki hava koşullarında ve özellikle karlı, buzlu yollarda kazaya sebep olmamak için kış lastiklerinin takılmasını öneriyoruz. Karlı havalarda trafik kazalarına karşı alınması gereken ilk önlem kış lastiği takılmasıdır. 

 Yaya ve yol güvenliği açısından kış lastiğinin öneminin alınan yasal önlemlerle ön plana çıktığına da değinen Özürün, yasa gereği karayollarında seyreden tüm ticari araçlar, kış lastiği kullanmak zorunda. 

Kış lastiği takma zorunluluğunun bulunduğu illerde, 01 Aralık- 01 Nisan tarihleri arasında M+S (çamur kar) ve/veya kar tanesi işareti taşıyan lastik takılmazsa yasa gereği para cezası ile karşı karşıya kalabileceğini de sözlerine ekledi. 

 Lastik hava basıncının kontrol edilmesinin de sürüş güvenliğini olumsuz etkileyebilecek durumları önlemek için büyük önem taşıdığına dikkati çeken Erkal Özürün, sürücülerin tüm Türkiye’de en yaygın bayi ağına sahip olan Petlas bayilerine giderek lastik hava basıncı ve diş derinliği kontrolü yaptırabileceğini de sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok