Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Fiat Fiorino Eko alana aygaz otogazda yüzde 10 indirim

LPG li Fiat  Fiorino Alanlar aygaz otogaz alımında %20 indirim 1.11.2019 – 31.12.2019 tarihleri arasında Fiat yetkili bayilerinden, y...

LPG li Fiat  Fiorino Alanlar aygaz otogaz alımında %20 indirim


1.11.2019 – 31.12.2019 tarihleri arasında Fiat yetkili bayilerinden, yakıt tipi LPG olan Fiorino model araç satın alan kişiler Aygaz’dan 1 yıl boyunca yapacağı Otogaz alımlarında geçerli % 20 indirim fırsatına sahip olacaktır. 

Yetkili Fiat bayisinden araç alımı sonrasında Fiat tarafından, 24 saat içerisinde kampanya şifresinin yer aldığı sms gönderimi yapılır. 

Şifre, Aygaz Mobil uygulamasına üye olunduktan sonra uygulama içerisindeki ‘Kampanyalar ve Şifre Girişi’ menüsündeki ilgili alana girilir. Şifrenin başarılı girişi sonrası cep telefonu kampanya hedef kitlesine dahil olur. 

Kampanya ile 31 Aralık 2020 tarihine kadar yapılan toplam 3.500 TL'ye kadar her otogaz alımında %20 indirim kazanılır. İndirimin kazanılabilmesi için otogaz alımının, mobil uygulamaya girilen plaka ile yapılması gerekmektedir. 

Alım sonrasında kampanyaya tanımlı olan cep telefonu ile ödeme yapmadan önce Paropod cihazından işlem yapılmalıdır. İşlem sırasında sistem tarafından %20 oranında puan kazanımı ve harcaması otomatik olarak yapılacaktır. 

Yapılan toplam alım tutarından, sistem tarafından otomatik olarak kazandırılıp harcanan puan tutarı düşülerek nakit veya kredi kartı ile ödeme yapılabilir. İndirimden yararlanılabilmesi için cep telefonunun aktivasyonunun yapılmış olması gerekmektedir. 



Kampanya, Paro sistemine dahil olan ve kampanyaya katılan tüm Aygaz ve Mogaz istasyonlarında geçerli olacaktır. Kampanya şifresinin son kullanım tarihi 29 Şubat 2020’dir. 

Kampanya Aygaz’ın başka kampanyaları ile birleştirilemez. Her cep telefonu kampanyadan bir kez faydalanabilir, her kampanya şifresi bir kez kullanılabilir. Kampanyaya katılım gösterenler tüm kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırlar. 

Aygaz ve Fiat kampanya şartlarını, süresini değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Kredi Kampanyası 02 - 30 Kasım tarihlerinde geçerli olup Maksimum 70.000 TL tutarında, 36 ay vadeye kadar, 0.49% faiz oranı ile kredi kullanılabilir. 

Kampanya, nakit indirim kampanyası ile birlikte kullanılamaz. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre ve de kredinin kullanılacağı Kamu Bankalarına göre farklılık gösterebilir.

daha fazla detay fiat yetkili satıcılarında ve fiat web sitesinde

Hiç yorum yok