Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni BMW 3 Serisi Uzun Dönem Kiralama Fırsatı

Borusan Otomotiv Premium, Türkiye’de geçtiğimiz günlerde yollarla buluşan Yeni BMW 3 Serisi’ni uzun dönem kiralama avantajı ile sunuyor.  ...

Borusan Otomotiv Premium, Türkiye’de geçtiğimiz günlerde yollarla buluşan Yeni BMW 3 Serisi’ni uzun dönem kiralama avantajı ile sunuyor. 




Yeni BMW 3 Serisi; MTV, bakım, yol yardım, sigorta ve kasko hizmetlerinin Borusan Otomotiv Premium tarafından çözümlenmesiyle birlikte, aylık 8.950 TL + KDV’den başlayan avantajlı fiyatlarla kiralanabiliyor. 

Borusan Otomotiv Premium’un Yeni BMW 3 Serisi için sunduğu 24, 36 ya da 47 ay süreli uzun dönem kiralama fırsatı kapsamında istenilen renk ve donanımdaki otomobil seçilebiliyor.  

Baştan aşağı yeniden tasarlandı. 

Lansmana özel First Edition donanım paketleriyle tasarlanan Yeni BMW 3 Serisi, Sport Line, Luxury Line ve M Sport tasarım seçenekleriyle de kişiselleştirilebiliyor. 

Tamamen LED farlar, fren fonksiyonlu hız sabitleyici, elektrikli hafızalı koltuklar, ısıtmalı ön koltuklar ve elektrikli cam tavan Yeni BMW 3 Serisi’nde standart olarak sunuluyor. 

Ayrıca, yine standart olarak sunulan BMW Live Cockpit ile gösterge içi ve orta konsol üstündeki renkli ekranların da boyutları sırasıyla 5.7 inç ve 8.8 inçe çıkarıldı. 

Opsiyonel olarak tercih edilebilen BMW Live Cockpit Professional ile 12.3 inç genişliğinde tamamen dijital bir göstergeye sahip olunabiliyor.

Hiç yorum yok