Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mitsubishi Elektrikli Mini Suv concept Tokyo Autoshowda Tanıtılacak

Yeni Mitsubishi plug-in hibrit elektrikli Mini Suv concept Tokyo Autoshowda dünyaya Tanıtılacak peki plug-in hibrit nedir ? detayları ha...

Yeni Mitsubishi plug-in hibrit elektrikli Mini Suv concept Tokyo Autoshowda dünyaya Tanıtılacak

peki plug-in hibrit nedir ? detayları haberimizde...

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC), 24 Ekim – 4 Kasım 2019 arasında düzenlenecek 46. Tokyo Otomobil Fuarında
plug-in hibrit elektrikli mini SUV konsept otomobilinin dünya prömiyerini gerçekleştirecek. 




MMC’nin “Drive yourAmbition”*1 marka mesajının değerlerini yansıtan elektrikli mini SUV konsept otomobil, şirketin elektrifikasyon, dört tekerden çekiş ve sürüş kontrolü alanlarındaki uzmanlığını ve teknolojilerini bir araya getiriyor. 

“Her arazide, her hava koşulunda benzersiz sürüş keyfi sunan elektrikli bir SUV” konseptini esas alan MMC, SUV, PHEV ve 4WD özelliklerini kombine eden yeni değerler önerecek. 

Otomobil, boyutları küçültülmüş ve ağırlığı azaltılmış bir plug-in hibrit EV (PHEV) güç aktarma sistemi ile elektrikli 4WD sistemine sahip olacak. 


MITSUBISHI MOTORS, elektrikli SUV ile günlük şehir içi kullanımda güvence ve emniyet hissi veren yeni bir tür sürüş deneyimi yaşatırken, her ustalık seviyesindeki sürücülere arazi koşullarındaki zorlu ve engebeli zeminlerde rahatlıkla hareket etme olanağı sunuyor. 

MMC’nin 2019 Tokyo Otomobil Fuarında sergileyeceği ürünler hakkında detaylı bilgi sunmak için oluşturduğu özel internet sitesine aşağıdaki linkten erişilebilir: https://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow/2019/tms2019/ 

 *1:“Drive yourAmbition” sloganı, kişisel motivasyon ile geleceğe bakan bir tutumu birleştiriyor ve marka ile müşterileri arasındaki sürekli diyalogu yansıtıyor. 

Plug-in hybrid nedir ?


Plug-in hybrid” daha yüksek kapasiteli hibrit aküsü kullanarak elektrik motoru ile gidilebilecek mesafenin arttırıldığı ve elektrik şebekesinden de şarj edilebilen sistemdir

Hiç yorum yok