Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia Sportage alana 5 bin kml'ik yakıt hediye

KIA Sportage İddiasını eylül kampanyasıyla sürdürüyor.Kia türkiye petrol ofisi işbirliğiyle Kia Sportage alana 5  bin km yakıt hediye ediyo...

KIA Sportage İddiasını eylül kampanyasıyla sürdürüyor.Kia türkiye petrol ofisi işbirliğiyle Kia Sportage alana 5  bin km yakıt hediye ediyor




sportage yakıt kampanyası  Kampanya 01 Eylül 2019 – 30 Eylül 2019 tarihleri arasında 2019 model yılı 0 km Sportage model araçların satın alınımında geçerlidir. 


5.000 km’ye varan yakıt hediyesi, Petrol Ofisi “Positive Card” üzerinden verilecek olup, kartlar yetkili satıcılarımız tarafından araç teslimi sırasında müşterimize teslim edilecektir.

5.000 km’ye varan yakıt hesaplaması; Petrol Ofisi’nin resmi web sitesi üzerinden 2 Eylül 2019 tarihinde duyurduğu motorin &benzin fiyatları ve Sportage modelinin ortalama yakıt tüketimi baz alınarak, kullanım alışkanlığı, yol koşulları, iklim şartları ve benzeri durumlar düşünülerek yapılmış, bu yakıt TL tutar olarak kartlara yüklenmiştir. 

Hediye yakıtın kullanılabilmesi için kartın aktif olması şarttır. Positive Card’ınızı aktif hale getirip şifre alabilmek için https://www.petrolofisi.com.tr/positive-card/online-islemler adresinden veya SMS ile AKTIF yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYADINIZI aralarında boşluk bırakarak 7627’ye kısa mesaj olarak göndermeniz gerekmektedir. 

ÖRNEK AKTİFLEŞTİRME MESAJI: AKTIF 7000190070001900 MEHMET YILMAZ. Petrol Ofisi hediye yakıt kartları sadece Positive Card altyapısı ile uyumlu, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak yakıt alımlarında geçerli olacaktır ve nakde çevrilemez. 

Kampanyaya katılan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır. Hediye yakıt kartı madeni yağ ve market alımlarında geçerli değildir. Kampanya kapsamında Positive Card başvuru formu genel şartları geçerlidir. 

Petrol Ofisi A.Ş ve Çelik Motor A.Ş kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Belirtilen 20.000 TL’ye varan indirim tutarı, Sportage 1.6L Cool GSL MT ve Sportage 1.6L Cool DSL DCT 2019 model yılı araçlar için belirtilen hurda indirimli kampanya tutarıdır.

Hiç yorum yok