Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Cıtroën’den Kışa Hazırlık Bakım Kampanyasında 150 tl indirim kuponu fırsatı

Citroën, tüm modellerinde geçerli Fiks Menü Paketlerini avantajlı fiyatlarla Citroën kullanıcılarına sunuyor.  citroen 23 Eyl...

Citroën, tüm modellerinde geçerli Fiks Menü Paketlerini avantajlı fiyatlarla Citroën kullanıcılarına sunuyor. 



citroen 23 Eylül - 30 Kasım tarihleri arasında devam edecek olan bakım ve onarım kampanyası kapsamında Fiks Menü Paketlerinde %20 indirim ve Citroën üç yaş ve üzeri Fiks Menü Paketlerinde %30 indirim müşterilere sunuluyor. 


Bu kampanyalara ek olarak Michelin lastik alışverişlerinizden 150 TL değerinde indirim kuponu kazanma fırsatı tüm Citroën Yetkili Servislerinde sizleri bekliyor. Citroën, uzman ve eğitimli personeli ile Citroën marka araçların bakım ve onarım hizmetlerini en iyi şekilde uyguluyor. 

Kaliteli ve üstün servis hizmetleri ile birlikte ücretsiz teşhis, Citroën Yetkili Servislerinde özel avantajlı fiyatlarla müşterilere sunuluyor. 23 Eylül– 30 Kasım tarihleri arasında en yakın Citroën Yetkili Servisine uğrayarak size en uygun Fiks Menü Paketlerinden cazip fiyatlarla yararlanabilirsiniz. 

Tüm bu avantajlara ek olarak kampanya süresi boyunca dört adet Michelin lastik alımında geçerli bir sonraki bakımda kullanılabilecek 150 TL indirim kuponu Citroën kullanıcılarına hediye ediliyor. 


 Bu fırsatları kaçırmamak ve aracınızı kışa en iyi şekilde hazırlamak için tüm Citroën kullanıcılarını Citroën Yetkili Servislerine davet ediyoruz.

Hiç yorum yok