Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Audi yine ödülleri topladı

Audi modelleri, Mayıs ayından itibaren, güvenliği, teknolojisi ve konfor özellikleriyle başta Almanya olmak üzere, Avrupa, Amerika ve Afrik...

Audi modelleri, Mayıs ayından itibaren, güvenliği, teknolojisi ve konfor özellikleriyle başta Almanya olmak üzere, Avrupa, Amerika ve Afrika’da birçok prestijli ödüle layık görüldü.  




Audi’nin elektriklisine EURO NCAP’ten 5 yıldız 
2019 yılı içinde Audi’nin Q3 ve A6 modellerinin yanında, markanın ilk tam elektrikli otomobili olan Audi e-tron da, EURO NCAP tarafından güvenlikle 5 yıldız ile ödüllendirildi.

 Audi e-tron, ön çarpışmada yetişkin koruması ve şehir içi trafiğinde yayaları, diğer araçtakileri ve bisikletlileri koruyan acil fren sistemi ile tam not aldı.  

İkinci eli en değerli marka 
Almanya’nın önde elen otomobil dergilerinden Auto Bild’in, markaların modellerinin ikinci el piyasasında değerini ne kadar koruyup korumadığı analiz ettiği “Weltmeister” araştırmasında, Audi 13 sınıfın 4’ünde birinci sırada yer alarak, ikinci elde değerini en çok koruyan marka seçildi.  

Yılın şirket aracı ödülü 
Almanya’da yayınlanan otomobil filo dergisi Firmenauto tarafından verilen “Şirket Otomobilleri 2019” ödüllerinde Audi 15 kategoride 6 ödül kazanarak, yılın şirket otomobili markası seçildi. Audi modelleri A3, A4,A6, Q3 ve e-tron kategorilerinde ödüle layık görüldü.  

ABD’den Questar Ödülü 
Audi İletişim Departmanı ABD’de düzenlenen Questar İletişim Ödülleri’nde, “Sanal Sergi” konspetli çalışması ödüle layık görüldü. Format, sanal gerçeklik gözlükleri ile basın toplantılarında gazetecilerin, fiziksel olarak sergilenen teknik parçaları daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor.  

Audi Q8 ve e-tron’a İspanya’dan ödül 
İspanya’da yayınlanan Ecomotor dergisi, Audi, Q8 modelini Avrupa’nın en iyi Premium DUV modeli olarak seçti. MujerHoy dergisi de Audi e-tron’u, en sürdürülebilir elektrikli otomobil ödülüne layık gördü.  

Bir ödül de Afrika’dan 
Tunus’ta yayınlanan Tunusie otomobil dergisinin okuyucuları da Audi’yi Yılın En İyi Premium OTomobil Markası seçti. Audi, gelen ödüllerin yüzde 28’ine sahip oldu.

Hiç yorum yok