Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Toyota, ÖTV farkını da karşılıyor.

Toyota’da Yaz Fırsatları ağustostada Devam Ediyor. ÖTV farkını da karşılıyor. Toyota, ağustos kampanyasında özel vade ve faiz avantajla...

Toyota’da Yaz Fırsatları ağustostada Devam Ediyor.ÖTV farkını da karşılıyor.


Toyota, ağustos kampanyasında özel vade ve faiz avantajları sunuyor. Bunun yanı sıra, Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Toyota belirli modellerinde ÖTV farkını da karşılıyor. 




Toyota, ağustos ayı kampanyasında “2019 Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen Yeni Corolla’nın benzinli seçeneğini hurda indirimiyle birlikte 15 bin TL’lik fiyat avantajıyla satışa sunuyor. 

Ayrıca, Yaris’in benzinli seçeneği için 10.700 TL'ye varan indirim avantajları ile cazip fırsatlar devam ediyor. Yaris 80.450 TL’den başlayan fiyatlarla, Yaris Hybrid ise hurda teşvikli 135.900 TL’den başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor. 

C-HR'ın benzinli versiyonunda hurda teşviki ile 12.000 TL'ye varan, C-HR Hybrid'de de ÖTV desteği ile 14.450 TL'ye varan indirim uygulanıyor. 

Bunun yanı sıra Toyota, hibrit ürün gamının lüks segmentteki temsilcisi Yeni Camry Hybrid modelinde ÖTV farkına destek veriyor ve kampanyaya indirimli fiyatlarla dahil ediyor. 

Her türlü yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen efsane pick-up 2018 model 4x2 Hilux MT için, 40 bin TL’ye 12 ay vadede “0” finansman avantajı ağustos ayında da devam ediyor. 

Yüzde 1.39’dan başlayan finansman oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 60 aya varan vade seçenekleri ile Toyota’nın Ağustos kampanyasından yararlanabilirsiniz. 

Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da bulunuyor.

Hiç yorum yok