Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hepsiburada’da Fiat Egea’da kaçırılmayacak indirim

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, araba almak isteyenlerin yüzünü güldürecek kampanyasını duyurdu.  28 Ağusto...

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, araba almak isteyenlerin yüzünü güldürecek kampanyasını duyurdu. 




28 Ağustos saat 10.00’da başlayacak sınırlı stoklarla olan Fiat Egea Sedan Easy 1.4 Fire 95 HP benzinli ve manuel otomobiller, Hepsiburada’da satılacak.

 Fırsatı yakalayanlar dilerlerse tutarı 4 taksitle ödeyebilecek. 35’den fazla kategoride, 24 milyonu aşkın ürün çeşidi, 100 milyondan fazla ziyaretçinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışan Hepsiburada, zengin ürün gamına bu kez online satışta alışılmamış bir ürünü, üstelik çok özel bir indirim fırsatıyla dahil etti. 

28 Ağustos saat 10.00’da başlayacak sınırlı stoklarla olan bu fırsatla arabasını yenilemek isteyenler, ÖTV artışından etkilenmeden avantajlı fiyatla Fiat Egea Sedan Easy 1.4 Fire 95 HP manuel vitesli, benzinli otomobil sahibi olabilecek. 

Daha önce Black Friday’de benzeri bir uygulama yapan Hepsiburada’nın bir gün boyunca sürecek stoklarla sınırlı kampanyasında sunulan ürünün toplam fiyatına; ÖTV, KDV, plaka ve ruhsat masrafları da dahil. 

Sıfır otomobildeki en avantajlı fiyatın sunulduğu kampanyadan yararlananlar, noter veya trafik tescil müdürlüğündeki resmi işlemlerin yerine getirilmesinden ardından, en geç 5 iş günü içerisinde arabalarına ulaşabilecek. 

Teslimatlar İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Samsun, Kütahya ve Bursa illerinde, Araba Sepeti tarafından belirlenen noktalara yapılacak.

Hiç yorum yok