Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Eskiyi geir Jeep Renegade'i götür

Eski otomobilini Jeep yetkili satıcılarına getirenler, hayallerindeki Jeep ile yola çıkıyor!  Ağustos ayında 15.000 TL takas de...

Eski otomobilini Jeep yetkili satıcılarına getirenler, hayallerindeki Jeep ile yola çıkıyor! 



Ağustos ayında 15.000 TL takas desteği ve % 1,49 faiz avantajıyla Yeni Jeep Renegade sahibi olabilirsiniz! 

Yeni Jeep Renegade Limited versiyonda yeni LED far grubu, Apple CarPlay destekli Uconnect™ 7.0" Bilgi Eğlence Sistemi, Önden Çarpma Uyarı Sistemi, Şerit Değiştirme İkazı, Park Yardım Sistemi, Akıllı Hız Asistanı ve daha birçok teknolojik özellik yer almaktadır. 

Longitude versiyonlar ise lansmana özel olarak Fonksiyon Paketi hediyesiyle birlikte 199.900 TL ve %1.49 faizli kredi avantajıyla! 

Fonksiyon Paketi içerisinde Elektrikli Otomatik Katlanabilir ve Buz Çözme Özellikli Dış Dikiz Aynaları, Pasif Giriş / Anahtarsız Çalıştırma, 40/20/40 Bagaja Açılan Katlanabilir Arka Koltuk, Kaldırılabilir ve Yüksekliği Ayarlanabilir Bagaj Tabanı, Anahtarlıktan Kontrol Edilebilen Elektrikli Camlar ve Ön Yolcu Koltuğu Altında Saklama Gözü özellikleri yer almaktadır. 

Ağustos ayında 75.000 TL kredi için %1,49 faiz avantajıyla ödeme planından faydalanmak veya kendinize uygun ödeme planını oluşturmak için jeep Showroom'larına uğrayabilirsiniz

Hiç yorum yok