Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SsangYong’da Vergi Artışı Yok

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü Güney Koreli 4x4 uzmanı SsangYong, 4 Yıl geri alım garantisi, Avrupa standa...

Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü Güney Koreli 4x4 uzmanı SsangYong, 4 Yıl geri alım garantisi, Avrupa standartlarının üzerinde %100 Yedek parça bulunurluğu, 3 yıl veya 100.000 Km araç garantisi ve Showroom’da kredi imkanı ayrıcalıklarını tüketicilerine sunmanın yanında Temmuz ayına özel çok avantajlı bir kampanyayı da tüketicileriyle buluşturuyor. 



Temmuz ayında SsangYong’da Vergi Artışı Yok! kampanyasıyla Musso Grand araçlarda KDV indirimini ayrıca 2018 model Tivoli araçlarda ise ÖTV farkı indirimini tüketicilerine sunuyor.  

Musso Grand’ın KDV’si Bizden! 
KDV %0 Güç, Konfor ve Güvenliği temsil eden Musso Grand D2.2 4x2 MT Platinum, D2.2 4x2 AT Platinum ve D2.2 4x4 AT Platinum model araçlarda %1’den %18’e çıkan KDV’nin tamamı Temmuz ayı süresince SsangYong tarafından karşılanmaktadır. SsangYong Showroom’larına gelen tüketicilerimiz için KDV oranı Temmuz ayında %0 olarak uygulanacaktır. 

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen şehir ve zorlu doğa koşulu meraklıları Musso Grand araçlara 146.500 ₺’den başlayan rekabetçi fiyatlarla sahip olacaklardır. 

Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak ve heyecan verici deneyimi yaşamak isteyen tüketicilerimizi test sürüşü için showroom’larımıza bekliyoruz.  

Musso Grand - Öne Çıkan Özellikler: 

-Ergonomik koltuklar, arka koltukların 27 derece açısı ile geniş diz mesafesi, -Musso Grand’ın gövdesi %79,2 oranında yüksek mukavemetli 4 katmanlı çelik şasiye sahip, -SUV konforunda, ön ve arka süspansiyonu (Ön; çift salıncaklı helezon yaylı süspansiyon, Arka; dinamik 5 nokta bağlantılı süspansiyon) -Start_Stop / Akıllı Anahtar 

– Anahtarsız Giriş, -8’ dokunmatik Multimedya sistemi, -Apple Car Play/ Google Android Auto, -Aktif ve pasif güvenlik sistemleri (ESP, ARP, HSA, HDC, EBD, ESS vs) -Arka bagaj havuzu kaplaması (standart) -1855 mm yerden yükseklik, -Pet davlunbaz, -Metalik renk boya için fiyat farkı yok,  

ÖTV Farkı Bizden ! 

Dinamik ve sağlamlığı bünyesinde barındıran 2018 model Tivoli araçlarda Temmuz ayı süresince ÖTV farkı SsangYong tarafından karşılanacaktır. Macera severler 2018 Model Tivoli araçlara 157.500 ₺’en başlayan özel fiyatlarla sahip olacaklardır. Üstelik ilave 12.000 ₺ hurda indirim avantajıyla. 

Tivoli - Öne Çıkan Özellikler: 

-Ergonomik koltuklar, -Tivoli’nin gövdesi %71,40 yüksek mukavemetli 4 katmanlı şasiye sahiptir. - Akıllı Anahtar Sistemi, -Yol bilgisayarı, -7’ Akıllı ekran, -Apple Car Play / Google Android Auto -7 Airbag, -AEBS (Bağımsız acil fren sistemi), -Düşük yakıt tüketimi, -Aktif devrilme önleyici, -Cruise control, -Yokuş kalkış sistemi, -3 Farklı direksiyon modu, -3 Farklı sürüş modu, -Led Gündüz farları, -Metalik renk boya için fiyat farkı yok,

Hiç yorum yok