Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Temsa 2’si Elektrikli 3 Aracını Uıtp’de Sergiledi

Dünyanın 66 ülkesinde 15 bine yakın aracını yollara çıkaran TEMSA, elektrikli otobüs modeli AvenueElectron, 9 metre uzunluğundaki elektrikl...

Dünyanın 66 ülkesinde 15 bine yakın aracını yollara çıkaran TEMSA, elektrikli otobüs modeli AvenueElectron, 9 metre uzunluğundaki elektrikli aracı MD 9 electriCITY ve kentiçi ulaşıma yönelik ürünü LF 12 modelini Dünya Toplu Taşımacılar Zirvesi ve Fuarı’nda (UITP) tanıttı. 


Dünyada otomotiv endüstrisi artık akıllı şehirler etrafında çevreci ve sessiz modellerle şekillendiğine dikkat çeken TEMSA CEO’su Hasan Yıldırım, fuarın açılışında yaptığı değerlendirmede “Avrupa ülkeleri elektrikli otobüs alımları konusunda niyet ve stratejilerini yayınladı. 

Buna göre; İngiltere Londra bölgesindeki 6000 otobüsü, Fransa Paris’teki 4000 otobüsü 2030’a kadar tamamen elektrikliye çevirmeyi planlıyor. 



Amsterdam Belediyesi ise şehir içine 2023’ten sonra fosil yakıtlı araç sokmayacak. TEMSA olarak, elektrikli araç konusunda müşterilerimize birden fazla model alternatifi sunabilen dünyadaki ender otomotiv markalarından biriyiz ve bu dönüşümde öncü rol üstlenmek için sabırsızlanıyoruz” dedi. 

Dünyanın toplu taşımacılık alanındaki en büyük etkinliği olan ve her iki senede bir farklı ülkede gerçekleşen Dünya Toplu Taşımacılar Zirvesi ve Fuarı (UITP), bu yıl 9-12 Haziran 2019 tarihlerinde İsveç’in başkenti Stockholm’de gerçekleşti. 

Dünyanın önde gelen otomotiv şirketlerinin son teknolojiye sahip toplu ulaşım araçlarını sergilediği bu fuar, geleceğin toplu ulaşım trendlerine de ipucu sunuyor.

Hiç yorum yok