Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

o ilde Elektrikli araç kiralama hizmeti devreye alındı

Elektrikli araç kiralama hizmeti Avis Green’iİstanbul’da başlatan Avis, otomotiv sektörünün geleceğini temsil eden elektrikli araçları günl...

Elektrikli araç kiralama hizmeti Avis Green’iİstanbul’da başlatan Avis, otomotiv sektörünün geleceğini temsil eden elektrikli araçları günlük ve aylık kullanımda kiralama fırsatı sunarak sektördeki öncü rolünü pekiştiriyor.

Avis Filo markası ile uzun dönemli kiralama müşterileri de elektrikli araçlar ile buluşuyor. Otokoç Otomotiv Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sabri Çimen konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Dünyamızın, ülkemizin ve şehirlerimizin çevre sorunlarının hafifletilmesinde hepimizin sorumluluğu olduğunu düşünüyoruz. 

Aynı zamanda müşterilerimizi otomotivin ileri teknolojileri ile buluşturmak ve geleceğe hazırlanmak istiyoruz. Bu amaçla Türkiye’nin sektördeki lider markası Avis olarak elektrikli araç kiralama hizmetini sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Çimen, pilot bölge olarak İstanbul’da başlattıkları Avis Green hizmetini yaygınlaştırmayı planladıklarını ifade ederek; “Avis olarak inovatif yaklaşımlarımız ve müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizle çıtayı her geçen gün daha da yükseğe çıkarmayı hedefliyoruz.”diye belirtti.

AvisGreen, pilot bölge olarak belirlediği İstanbul’da BMWi3 ve Renault Zoe elektrikli araç modelleri ile tercih edilebiliyor.

Hiç yorum yok