Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MINI’den Nisan’a Özel Dört Köşe Eden Fırsatlar

Borusan Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu MINI içinNisan ayına özel hazırladığı dört fırsatla yepyeni modellerinden birini tercih edec...

Borusan Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu MINI içinNisan ayına özel hazırladığı dört fırsatla yepyeni modellerinden birini tercih edecek olanlara kaçırılmayacak avantaj sağlıyor. 



MINI 5 Kapı ve 2019 model yılı MINI Countryman modellerinde, Nisan ayına özel ÖTV avantajlı fiyatlar ve takas desteği sunan MINI, 5 Kapı modeline özel olarak 40.000 TL’ye kadar 12 ay, %0,66 faiz oranlı kredi desteği veriyor.  

MINI Countryman’e özel Orijinal MINI Katlanabilir Bisiklet 

Geniş iç hacmi ile hem şehir içinde hem de şehir dışında konforlu bir sürüş deneyimi sunan MINICountryman’ınbenzinli motorluLuxury ve John Cooper Works donanımına sahip versiyonlarında takas desteğinin yanı sıra orijinal katlanabilir MINI Bisiklet hediye ediliyor.  

Fırsatlar MINI Online Satış Platformunda 

MINI Türkiye’nin stoğunda bulundurduğu tüm modellerin, renk ve donanım seçeneklerine kadar tüm detaylarının görülebildiği MINI Online Satış platformu https://onlinestore.mini.com.tr üzerinden yapılacak satın alma işlemlerinde de bu avantajlardan yararlanmak mümkün. 

Ziyaretçiler, Online Satış Platformu’nda MINI’nin tüm yetkili satıcılarındaki modellere, donanım detaylarına ve indirimli anahtar teslim fiyatlarına kolayca ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok