Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes-Benz Türk’ten Nisan ayına özel fırsatlar

Mercedes-Benz Türk, Nisan ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil kampanyaları ve hafif ticari araçlar için hazırlanan özel kampany...

Mercedes-Benz Türk, Nisan ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil kampanyaları ve hafif ticari araçlar için hazırlanan özel kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün. 



Mercedes-Benz Otomobil Kampanyaları 

E-Serisi otomobil sahibi olmak isteyen müşteriler için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Şubat ayına özel E-Serisi Sedan, E 300 Coupé, E 300 Cabriolet model otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 100.000 TL’ye 12 ay % 0 faiz oranı fırsatı sunuyor. 

Ayrıca müşteriler 200.000 TL’ye 36 aya kadar %0,99 faizli kredi seçeneğinden de yararlanabilirler. C-Serisi, SLC ve CLA model otomobiller için bu aya özel 100.000 TL’ye 12 ay vade ve %0 faiz oranından yararlanabiliyor. 

Ayrıca 180.000 TL tutarında krediye 36 aya kadar % 0,99 faizli geri ödeme seçeneği sunuluyor. Mercedes-Benz GLA sahibi olmak isteyenler için ise 140.000 TL krediye 36 ay vade ve %1,89 faiz oranı sunuluyor. 

Mercedes-Benz Sertifikalı Kullanılmış Otomobillerde ise kaskolu alımlarda 80.000 TL kredi için 12 aya kadar %2,27 faiz, 48 aya kadar vadelerde ise % 2,07 faiz oranı sunuluyor. Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz yetkili bayisine danışılabilir.  

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları Vito Kampanyası 
Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı Mercedes-Benz Vito sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 200.000 TL’ye varan kredi için 48 aya varan vadeler ya da %0’dan başlayan faiz avantajından faydalanabilirler. 

Sprinter Kampanyası 

Far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile Sprinter’e sahip olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 200.000 TL’ye varan kredi için 48 aya varan vadeler ya da %0’dan başlayan faiz avantajından faydalanabilirler. 

X-Class Kampanyası 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla esnek ödeme avantajı ve düşük aylık ödemelerle bir X-Class sahibi olun. Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu X-Class sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde %0’dan başlayan cazip faiz oranları, 200.000 TL’ye varan kredi imkânı, 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilirler. 

2. El Hafif Ticari Araçlar 

Used1 İkinci el araç alımlarında çok avantajlı fiyatlara ek olarak Mercedes-Benz Kasko’ya özel %1,74’ten başlayan faiz oranları ve 1.642 TL’den başlayan aylık ödemelerle ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.

Hiç yorum yok