Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

10 Numara Fiat Bakım Hediyeleri

10 Numara Fiat'ın avantajları ile yollardaki galibiyetiniz devam ediyor.  İşinizde, evinizde hayatınızın her alanında size eşlik eden...

10 Numara Fiat'ın avantajları ile yollardaki galibiyetiniz devam ediyor. 

İşinizde, evinizde hayatınızın her alanında size eşlik eden aracınızı, yeni bir Fiat ticari araç ile değiştirmek veya mevcut araçlarınıza yeni bir Fiat ticari araç eklemek için şimdi tam zamanı! 



İster aracınızı değiştirin isterseniz aracınızı yenileyin "10 Numara Fiat Bakım Paketi Hediyesi" ile yolculuklarınızda avantaj kazanacak, lige 1-0 önde çıkacaksınız. Haydi durmayın bu benzersiz ayrıcalığı kaçırmayın!  

Kampanya Koşulları 
 Kampanya yalnızca Fiat ticari araç sahibi 10 Numara Fiat'lılar için 30 Nisan 2019 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya aşağıdaki araç modellerinde geçerlidir; Fiorino Combi ve Cargo (2018 ve 2019 model yılı) Doblo Combi ve Cargo (2018 ve 2019 model yılı) Ducato (2018 ve 2019 model yılı) Pratico (2018 ve 2019 model yılı) Fullback (2018 model yılı) 

10 Numara Fiat Bakım Paketi kapsamında, kampanyanın geçerli olduğu belirtilen aşağıdaki modellerin 1.3 motorlu versiyonlarında 10.000 km yağ bakımı ve 20.000 km ana bakımı; Diğer motor versiyonlarında ise sadece 20.000 km ana bakımı kapsamaktadır. 

Kampanya kapsamında kazanılan 10 Numara Fiat bakım paketi hediyesi aracın satış tarihi itibari ile 1 yıl veya 20.000 km'ye kadar (hangisi önce dolarsa bitecek şekilde) Fiat yetkili servislerinde kullanılabilmektedir. 

Bakım paketi kapsamına standart bakımda yapılan kontroller ve parçalar ile bu parçaların değişim işçilikleri dahildir. Aracın kullanımına bağlı olarak, yetkili servisler tarafından yapılacak kontroller sonrası değişmesine ihtiyaç duyulabilecek; 

ön ve arka fren balatası ve diskleri, debriyaj baskı ve balatası, silecek süpürgesi, rotil, rotbaşı, salıncak, amortisör, burçlar, takozlar vb. gibi parçalar ile bu parçaların değişiminde ihtiyaç duyulacak işçilikler dahil değildir. 

Kampanyamızdan yararlanmak isteyen Fiat ticari araç sahiplerinin yeni aracını satın almadan önce 444 22 55'i arayarak kampanyaya kayıt yaptırması gerekmektedir. 

Kayıt için başvuran müşterilerimizden plaka, T.C. kimlik numarası veya şirket ise vergi numarası ve trafik tescil tarihi bilgileri alınacak olup mevcut bilgilerle model ve araç sahiplik bilgisi kontrolü sağlandıktan sonra, sadece ruhsatta adı geçen şahıs ya da şirketleri adına kendilerine bir şifre verilecektir. 

detaylı bilgi için fiat web sitesi ve fiat yetkili servislerinde

Hiç yorum yok