Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Opel Combo Türkiyede Satışta

Segmentinde standartları bir üst seviyeye taşıyan “her günün kahramanı”  yeni Opel Combo 2019 Mart ayına özel lansman teklifleri ile 18 M...

Segmentinde standartları bir üst seviyeye taşıyan “her günün kahramanı” 

yeni Opel Combo 2019 Mart ayına özel lansman teklifleri ile 18 Mart itibarıyla Opel Showroom’larındaki yerini aldı. 


Yüksek standart donanımlara sahip Yeni Opel Combo, yeni nesil motor ve teknolojileri lansmana özel 122 bin 400 TL ile 144 bin 400 TL arasındaki fiyatlar, 50 bin TL, 15 ay, 0 faizli kredi seçeneği, 3 bin TL ek takas desteği ve +1 yıl ek OPEL FlexCare garantisi ile Opel severlere sunuyor. 

 Yeni Opel Combo hem özel hem de iş amaçlı kullanılabilen, kullanıcısının her gün yanında olacak çok yönlü yapısı, gelişmiş teknolojik özellikleri ve Alman mükemmeliyetçiliğini yansıtan tasarımı yeni Combo’yu sınıfında üst segmente taşıyor. 

 Ülkemizde 1.5 litre 102 hp ve 130 hp dizel motorlarla satışa sunulan yeni Opel Combo düşük yakıt tüketimi ve yüksek performansı bir arada sunuyor. 

Sırasıyla 5 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik şanzımanlarla eşleştirilen motorlar sunduğu ortalama 4.3 litrelik yakıt tüketimi ile de sınıfında zirveye oynuyor. 

Yeni Opel Combo, üst segment binek araçlarda görülen üstün sürüş güvenlik sistemleri ile birlikte geldi. Şerit Koruma Özelliği ile Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Hız Limiti Trafik İşareti Tespit Sistemi, Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi, Yaya Tanıma Özelliği ile Ön Çarpışma İkazı ve Aktif Acil Frenleme Sistemi baz modelden itibaren standart olarak sunuluyor. 

Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, 8” dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve 180 derece panoramik geri görüş kamerası ise kullanıcısının günlük hayatını kolaylaştıran diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor. 

Geniş yolcu kabininde 28 adet, toplam 186 litreye varan saklama alanı bulunan yeni Opel Combo’nun bagaj hacmi ise 950 litre. Aracın iki tarafında bulunan sürgülü kapılar ise yolcu kabinine giriş ve çıkışı kolaylaştırıyor. 

Yeni Combo’nun kullanıcılarına sunduğu önemli kullanım kolaylıklarından biri de bagaj kapağını açmadan yük alanına erişimine imkan veren açılabilir camlı bagaj kapağı. Her Günün Kahramanına Hemen Sahip Olmak İsteyenler İçin Lansmana Özel Teklifler 

Showroomlardaki yerini 18 Mart tarihinde alan yeni Combo’nun liste ve Mart ayına özel 5 bin TL indirimli lansman fiyatları şu şekilde açıklandı: 

 Açıklanan kampanyalı fiyatlara ek olarak, 50 bin TL, 15 ay, 0 faiz finansman kampanyası da bulunuyor. Otomobillerini takasa vermek isteyen müşteriler için ise ilave 3 bin TL takas desteği sunulacak. 

Mart ayı için geçerli hediye +1 yıl FlexCare Opel uzatılmış garantisi yeni Opel Combo’ya hemen sahip olmak isteyen müşteriler için cazip teklifler olarak dikkat çekiyor. 

Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş: “Yeni Combo Opel severlerin kahramanı olacak” 

Yeni Combo’yu Türk tüketicisinin çok seveceğini belirten Öztaş şu açıklamalarda bulundu: “Segmentinin standartlarını değiştirecek olan yeni Combo’yu Opel severlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. 

Yeni modelimizi ‘her günün kahramanı’ olarak nitelememizin nedeni gayet açık: Yeni Combo, kullanıcısının her gün yanında olacak, hem özel hem de iş hayatlarında bir otomobilden bekledikleri tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı. 

Bu modelimizde binek otomobillerde görülen güvenlik ve konfor özelliklerini müşterilerimize standart olarak sunacağız. Verimli dizel motorlarımız da hem yakıt ekonomisi hem de performans konusunda iddialı. 

Ferah ve kullanışlı yaşam alanını da göz önüne aldığımızda yeni Combo kullanıcıları çeşitli ihtiyaçlarına kusursuz yanıt vermek için hazır bekleyen bir kahramana sahip olacaklar.” 

 Yeni Combo satış hedeflerine de değinen Öztaş, 2019 Mart-Aralık‘ta pazar büyüklüğüne bağlı olarak minimum 3 bin adet satış elde etmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Hayatın Her Anı İçin Tasarlanmış Bir Kahraman 

Yeni Opel Combo, sınıfındaki diğer modellerle kıyaslandığında daha çekici, daha dengeli, güçlü ve kendinden emin görünüyor. Opel’in tasarım dilini yansıtan gündüz LED farları ve Opel logosunu kucaklayan krom kanatlar ön ızgarayla birlikte çarpıcı bir çizgi oluşturuyor. 




Yüksek, yatay konumlu motor kaputu ve geniş çamurlukları ise yeni Combo’nun kahraman duruşunu ilk bakışta gösteriyor. İç mekan tasarımında ise kalite ve sürücü ergonomisi öne çıkıyor. 

Sürcünün tüm kontrol kumandalarına oturma pozisyonunu değiştirmeden kolayca erişebileceği toplu bir yerleşim mevcut. İç mekanda malzeme kalitesiyle ve kusursuz Alman detaycılığıyla yeni Combo rakiplerinden kolayca ayrışıyor. 

Yeni Combo, tüm iç ve dış tasarım özellikleriyle Opel’in tasarım dilini yansıtıyor. Opsiyonel olarak sunulan panoramik cam tavan ise iç mekana daha ferah bir hava katarken, sunduğu çok sayıda saklama gözüyle ve LED aydınlatması ile de ekstra kullanım kolaylığı sağlıyor.

4403 mm uzunluğa, 1848 mm genişliğe ve 1841 mm yüksekliğe sahip yeni Combo 102 hp’lik dizel versiyonunda 1521kg ağırlığa sahipken, 130 hp’lik dizel versiyonunda ise bu rakam 1536kg’a çıkıyor. Her iki versiyonda da 50 litre yakıt ve ayrıca 17 litrelik bir AdBlue deposu bulunuyor.

Hiç yorum yok