Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Pirelli Lastik Alana 250 tl Değerinde Yakıt Hediye fırsatı

Premium lastik segmentinin lideri Pirelli, yetkili satıcılarından tek seferde 4 adet 17 jant ve üzeri oto, SUV(4x4), hafif ticari araç yaz ...

Premium lastik segmentinin lideri Pirelli, yetkili satıcılarından tek seferde 4 adet 17 jant ve üzeri oto, SUV(4x4), hafif ticari araç yaz veya dört mevsim lastiği satın alan müşterilerine akaryakıt alımında kullanabilecekleri 250 TL değerinde Opet Yakıt Kart hediye edecek.



İtalyan lastik devi Pirelli, kış lastiklerinin yerini yaz ve dört mevsim lastiklere bıraktığı şu günlerde müşterilerini avantajlı bir kampanyayla daha buluşturuyor. 

Kampanya kapsamında; 1 Nisan - 3 Haziran tarihleri arasında kampanyaya dahil olan Pirelli yetkili satıcılarından oto, SUV(4x4), hafif ticari araç için 4 adet 17 jant ve üzeri yaz veya 4 mevsim lastik satın alan müşterilere OPET ve SUNPET istasyonlarında akaryakıt* alımında kullanabilecekleri 250 TL değerinde Opet Yakıt Kartı hediye edilecek. 


1 Nisan’da başlayacak olan kampanya kapsamında Pirelli, müşterilerine Bonus’a özel peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunuyor. Opet Yakıt Kart’ın aktive edilmesi için müşterilerin fatura tarihinden itibaren 15 gün içerisinde www.pirelli.com.tr adresini ziyaret ederek Pirelli kampanya başvuru sayfasında yer alan formu eksiksiz olarak doldurmaları gerekiyor. 

Tüketicilerin kayıt sonrası yüklenen akaryakıt TL bakiyesini 1 Temmuz 2019 tarihine kadar kullanmaları gerekiyor. 

Motorsporlarından edinilmiş tecrübeyle Pirelli’nin yüksek performans serisi: “P Zero” Pirelli üst düzey yol tutuş performansı ve konfora bir arada ihtiyaç duyan araçlar için kalite standartlarından ödün vermeden üretim yapıyor. 

Pirelli'nin “P Zero” ailesi lastikleri, İtalyan lastik devinin motorsporlarından elde ettiği bilgi ve tecrübeyi barındıran yüksek performans serisi olarak öne çıkıyor.30 yıldan uzun süredir mükemmel performansla özdeşleşmiş en iyi otomobil üreticilerinin tercihi Pirelli “P Zero” ailesinigenişletmeye devam ediyor. 

Araçların performansını yollara en iyi şekilde aktarmayı amaçlayan seri, P Zero, P Zero System, P Zero Corsa System, P Zero Rosso, P Zero Nero GT ve P Zero Winter desenlerinden oluşuyor. 

Katıldığı birçok testte en iyi sonuçları elde ederek rakiplerini geride bırakan P Zero lastikleri, Pirelli’nin amiral gemisi ürünü olarak adlandırılıyor.

Hiç yorum yok