Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai i10 veya i20 alana bir depo yakıt hediye

İlkler unutulmaz çünkü ilkler özeldir, ilkler Hyundai'dir.  İlk otomobilin, ilk sürüşün keyfini çıkartman için bir depo ak...

İlkler unutulmaz çünkü ilkler özeldir, ilkler Hyundai'dir. 


İlk otomobilin, ilk sürüşün keyfini çıkartman için bir depo akaryakıt hediyesiyle geliyor. Kampanya 01-31 Mart 2019 tarihleri arasında tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. 

Kampanyadan yararlanacak kişinin 2018 yılı ve sonrasında ehliyet aldığını ibraz etmesi zorunludur. Kampanya kapsamında; i10 ve i20 model perakende araç alımlarında, anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli olmak üzere 300 TL değerinde smart puan yüklü Shell smart kart hediye edilecektir.

Smart kart koşulları geçerlidir. Hediye kart kampanyadan yararlanan kişiye özeldir ve devri yapılmaz, hediye karttaki tutar nakit paraya çevirilemez. 

Smart Kart Kullanım Koşulları: - 300 TL değerinde Smart Puan ’ların harcanabilmesi için Shell ClubSmart kartların kayıtlı olması zorunludur. 

Kartınızı Shell Mobil Uygulaması ya da www.shellsmart.com üzerinden kaydedebilirsiniz. Smart Puan ’lar sadece akaryakıt alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir. 

Smart Puan karşılığı yakıt alımı için, Smart kartın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi yada hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok