Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA COROLLA GR SPORT VE COROLLA TREK

Toyota 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Corolla’nın İki Yeni Versiyonunu Dünya Lansmanıyla Tanıtacak.  HIZ VE MACERA TUTKUNLARI İÇ...

Toyota 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Corolla’nın İki Yeni Versiyonunu Dünya Lansmanıyla Tanıtacak. 

HIZ VE MACERA TUTKUNLARI İÇİN İKİ YENİ TOYOTA COROLLA “COROLLA GR SPORT VE COROLLA TREK” 

Toyota 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda efsane modeli Corolla’nın iki yeni versiyonunu ilk kez beÄŸenilere sunacak. Toyota, Corolla GR Sport ve Corolla Trek versiyonlarıyla ürün gamını geniÅŸletmeye devam ediyor. 

Yeni Corolla GR Sport, fuarda yapılacak dünya lansmanıyla birlikte Yaris GR Sport’tan sonra Toyota’nın Avrupa’daki GR Sport ürün gamına katılacak ikinci model olacak.

 Toyota Cenevre’de ayrıca GR Supra, GR Supra GT4 konsepti, AWD-i teknolojisine sahip Prius ve yeni Aygo’nun iki özel versiyonunu da sergileyecek.  

Sporcu Ruhu “Corolla GR Sport’da” 

Hatchback ve Touring Sports modellerinde kendi kendini ÅŸarj eden 1.8 veya 2.0 hibrit motorlarla sunulacak olan yeni Corolla GR Sport’da kendine has tasarım detayları öne çıkıyor. Koyu krom siyah yeni ön panjur, farklı tasarıma sahip yan eÅŸikler ve arka difüzör yeni modelin performansının altını çiziyor. 

Bu versiyonda aynı zamanda özel olarak tasarlanan 18 inç alaşım jantlar, arka koyu camlar, sis lambaları, LED farlar ve iki tonlu renge sahip dinamik gri renk de yer alıyor. Corolla GR Sport’un kabininde de modele özgü detaylar hemen dikkat çekiyor. 

Deri parçalara sahip siyah kumaÅŸ spor koltuklar ve opsiyonel olarak deri döşemeler tercih edilebiliyor. Direksiyon ve vites kolunda siyah ve kırmızı dikiÅŸler sportif tasarımı daha da ileriye taşıyor. 

Macera Tutkunları İçin “Corolla Trek

Toyota’nın Cenevre’de tanıtacağı diÄŸer model ise, aktif yaÅŸam tarzı ve outdoor maceralardan hoÅŸlananlara hitap ediyor. Yeni Corolla TREK versiyonu, Touring Sports modellerinde 1.8 veya 2.0 litre hibrit motor seçenekleri ile yer alacak. 

Avrupa C segmentinde, crossover tarzı araçlara artan ilgiyi yansıtacak olan Corolla Trek, Trek bisikletleri ve Toyota arasındaki iÅŸbirliÄŸinin bir ürünü olarak öne çıkacak. 

Bu birliktelik, iki markanın tamamlayıcı mobilite çözümlerini sunarken çevreye verdiÄŸi benzer deÄŸeri ortaya koymasını da saÄŸlayacak. 

Aktif yaÅŸam tarzına sahip aileleri hedefleyen Corolla Trek, standart modele göre 20 mm daha fazla sürüş yüksekliÄŸine sahip. Farklı crossover tarzını önde ve arkadaki alt korumalar, özel 17 inç alaşım jantlar, arka koyu camlar, sis lambaları ve LED farlarla ortaya koyacak. 


Corolla Trek’in kabininde ise, 7 inç TFT bilgi-eÄŸlence ekranı, modele özgü iki tonlu koltuklar ve ahÅŸap dekoratif kaplamalar yer alacak.

Hiç yorum yok